Virale TikTok-modetrends | POPSUGAR Mode

0
93


Van de opkomst van Barbiecore tot de overname van Miu Miu’s microminirok, virale trends komen en gaan met duizelingwekkende snelheden. Als platform documenteert TikTok de populariteit van deze esthetiek het snelst, aangezien de For You-pagina de interesses van gebruikers verzamelt, waardoor mensen bijna onmiddellijk op ontluikende trends worden geplaatst. Binnen enkele ogenblikken zien we ze overal, ook op de sociale media-feeds van beroemdheden.

Deze populaire stijlen, die snel in en uit de publieke gunst vallen, zijn vaak dure ondernemingen die afhankelijk zijn van onze neiging om impulsief te consumeren, zodat we eruitzien alsof we ‘op de hoogte zijn’. Maar alleen omdat een item snel uit de mainstream lijkt te verdwijnen, wil nog niet zeggen dat het een onmiddellijke faux pas in de garderobe is.

Miu Miu’s micro mini, bijvoorbeeld, zal een interessant en gedenkwaardig silhouet blijven dat draagbaar genoeg is om op een duurzaam tempo in je garderobe op te nemen. (Dit betekent dat je het niet hoeft weg te gooien zodra het impopulair wordt en het in plaats daarvan je voortdurende gevoel voor stijl moet laten inspireren.)

Om je op de hoogte te houden van enkele voorbeelden van deze virale modetrends, hebben we een lijst samengesteld met de nieuwste looks die zoemen op sociale media, op straat en beroemdheden. Met een verscheidenheid aan kledingstukken en accessoires hier – variërend van kleurrijke, gehaakte schouderophalen tot omvangrijke koptelefoons die rechtstreeks uit de jaren ’90 lijken – vindt u vast iets dat bij u past, samen met een reden om de esthetiek te volgen die lijkt op ieders radar te staan.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in