Virale TikTok Halloween-hack maakt pompoensnijden eenvoudiger dan ooit

0
17


gepubliceerd: 2022-10-29T11:33:43

Bijgewerkt: 2022-10-29T11:33:52

TikToker ‘brunchwithbabs’ is viraal gegaan met haar video waarin ze al haar beste tips deelt om pompoensnijden schoner en gemakkelijker te maken, net op tijd voor Halloween.

Nu het Halloween-seizoen in volle gang is, zijn TikTokers over de hele wereld creatief geworden met hun thema-inhoud, ideeën uitgewisseld voor last-minute kostuums of recepten voor griezelige lekkernijen.

Velen hebben ook video’s gedeeld over het snijden van pompoen, waaronder oma van acht ‘brunchwithbabs’, die kijkers haar beste tips voor het snijden vertelde om het soms lastige proces een stuk gemakkelijker te maken.

Ze begon met te suggereren dat gebruikers met de pompoen op hun schoot zitten in plaats van te staan, en de pompoen van onderaf open te snijden in plaats van de bovenkant, zoals velen gewoonlijk doen.

Een van de meest tijdrovende onderdelen van het snijden van pompoenen is voor veel mensen het uitschrapen van de binnenkant, maar Babs toonde aan dat het gemakkelijker is om een ​​handmixer te gebruiken om eerst alles los te maken.

Ze ging verder met een droog uitwisbare rode stift om het gezicht uit te tekenen, zodat ze het gemakkelijk met de pen kon wegvegen zodra het ontwerp was uitgehouwen. En om het snijden van het ontwerp gemakkelijker te maken, stelde ze voor om koekjesvormpjes en een hamer met zachte kop te gebruiken in plaats van een mes.

Ten slotte deed ze vaseline langs de nieuwe sneden in de pompoen om te voorkomen dat deze zo snel uitdroogde, en strooide ze kaneel in de pompoen om het een lekkere geur te geven.

Kijkers op TikTok werden weggeblazen door deze eenvoudige maar effectieve hacks, waarbij één gebruiker schreef: “Het einde schokte me. Ik heb de pompoen nog nooit van onderaf gezien. Genie.”

Een ander voegde toe: “Ik was vandaag jaar oud toen ik me realiseerde dat ik dit mijn hele leven op de harde manier heb gedaan!”

De video van Babs heeft meer dan 3 miljoen likes en 25 miljoen views verzameld, en het lijkt erop dat velen deze hacks deze Halloween gaan uitproberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in