Virale TikTok-grappen San Antonio Taco’s geven je diabetes

0
97


Een virale TikTok grapte onlangs hoe taco’s uit San Antonio je diabetes kunnen bezorgen. Maak je geen zorgen, de TikToker trollde ook Dallas en Austin in zijn video die op 26 juli werd gepost.

TikTok-gebruiker viva.texas begon de video door uit te leggen hoe alle taco’s uniek zijn, en deelde hoe het afhangt van waar je bent hoe je een taco gaat maken. Hij begon met Dallas en begon iemand uit de stad te portretteren. Hij zei: “Het is makkelijk. Ga gewoon naar Taco Bell of Chipotle. Duh!”

Viva.texas keerde zich weer naar hem toe en zei: “Ok, daarom vragen we niets van Dallas.” Hij deed zich toen voor als iemand uit Austin en zei dat iedereen daar hun taco’s maakt met een biologische volkoren wrap met veganistisch rundvlees en gebakken uien die ze in hun eigen tuin verbouwen.

“Had moeten denken dat Austin een heleboel rare dingen in hun taco’s zou stoppen,” zei hij.

Als het op San Antonio aankwam, zei hij dat iedereen zijn taco’s maakt met rundergehakt, wat sla en in blokjes gesneden tomaten. Hij voegde eraan toe hoe San Antonio dan de maïstortilla’s bakt, ze in een bloemtortilla wikkelt en vervolgens met kaas smoren. Hij zei ook dat je hem niet moest vergeten te combineren met een Big Red.

“OK, dus San Antonio’s taco’s gaan je diabetes bezorgen”, grapte hij. “Eerlijk gezegd had ik niet minder verwacht.”

Wel prees hij de Rio Grande Valley en Laredo. Tijdens hun beurt sprak hij enkele Spaanse woorden die in feite betekenen: “We zijn niet eens te vergelijken met deze steden.”

De video explodeerde toen hij meer dan 1,2 miljoen views en ongeveer 115.000 likes kreeg. In de commentaren verdedigden mensen echter hun steden, vooral San Antonianen.

“San Antonio hier… we verdubbelen onze taco’s niet”, schreef Angelique Marquis Di.

“Ik ben een inwoner van San Antonio en heb NOOIT gehoord van de taco die je van SA hebt aangekondigd,” merkte Leticia Aleman op.

‘Je moet het aan iemand van de noordkant van San Antonio hebben gevraagd,’ zei Rina706. ‘Ga naar de westkant.’

Bekijk de video hieronder (waarschuwing voor volwassen taal):

@viva.texas Texas taco’s zijn allemaal uniek #texas #tacos #texaseats #texasfoodie #texasfoodies #texascheck #dallas #sanantonio #austin #rgv #laredo #taco #texastacos #texaspride #texashumor ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in