Virale TikTok-dierenarts onthult het enige type kat dat hij zou krijgen

0
9


Er is maar één soort kattendierenarts die Ben Simpson-Vernon in zijn eigen gezin zou brengen. Simpson-Vernon, bekend als Ben the Vet op TikTok, heeft populaire video’s gemaakt over de vijf hondenrassen zou hij en zou niet krijgenen een over de vier kattenrassen die hij zou vermijden. Dus zijn nieuwste video, over het type kat dat hij zou krijgen, was onvermijdelijk – en zou bevredigend moeten zijn voor velen die een kat hebben.

tango-kat

Tango is het er hier mee eens dat haar zelfgemengde zelf, en haar vrienden, de beste zijn.

Gael Fashingbauer Cooper/CNET

“Er is er maar één”, zegt Simpson-Vernon. “Ik zou gewoon een binnenlandse korthaar nemen, ook wel bekend als een moggy – gewoon je gewone, standaard, tuinvariëteitkat. Ze zijn het kattenequivalent van een straathond of een bastaard, dus gemiddeld zullen ze minder zijn ingeteeld dan je gemiddelde raskat. En ze zijn net zo mooi.”

(“Moggy” of “moggie” is een term die in Groot-Brittannië wordt gebruikt voor een gewone kat zonder stamboom, en echt, wij Amerikanen moeten dat woord lenen.)

@ben.the.vet En het kattenras dat ik zou krijgen is… #catsoftiktok#veterinary#benthevet#rescuecat♬ Meow – Lvusm

Simpson-Vernon sprak ook over het belang om katten te laten castreren (of vermoedelijk gesteriliseerd) zodat ze geen kittens hebben en bijdragen aan het probleem van zoveel katten die een huis nodig hebben. Hij liet ook een foto van zichzelf zien met een paar reddingskatten die hij onlangs heeft gecontroleerd voor een goed doel, en merkte op dat de schattige katten op de foto allemaal een thuis hebben gevonden.

Eerder zei Simpson-Vernon dat hij van geen van beide een rasechte kat zou krijgen vier rassen die bekend staan ​​om hun gezondheidsproblemen. Hij zei soortgelijke dingen over vijf hondenrassen — sorry, mopsenliefhebbers. En als het ging om het aanbevelen van hondenrassen, de straathond, of hond van gemengd ras, stond bovenaan zijn lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in