dinsdag, oktober 3, 2023
Home News Virale TikTok-beïnvloeder keert terug naar de klas en geeft les op Culler...

Virale TikTok-beïnvloeder keert terug naar de klas en geeft les op Culler Middle School

0
100


LINCOLN, Neb. (KOLN) – Een van de beroemdste influencers op de app voor sociale media, TikTok, geeft les in Lincoln.

Samantha Howsden Ward zei dat haar opkomst op TikTok niet gepland of verwacht was. Ze zei dat de dag van haar eerste virale bericht begon als elke andere dag, toen haar dochter thuiskwam van school.

“Er is een trend die de ‘hot mom check’ wordt genoemd, dus de volgende dag zei ik (tegen mijn dochter) dat je een ‘hot mom check’ bij mij moest doen,” zei Howsden Ward. “Ze zei ‘mam, je bent niet lekker’, dus ik opende de app en maakte een video waarin stond dat mijn dochter weigert een hete moeder te controleren.”

Dat filmpje was alles wat nodig was. Ze zei dat ze van de ene op de andere dag duizenden volgers kreeg, video’s bleef maken en nooit meer achterom keek. Tegenwoordig heeft Howsden Ward bijna 3 miljoen volgers op het sociale mediaplatform. Ze post tegenwoordig echter niet alleen op de app, ze doet wat ze zei dat ze het liefste doet.

“Beïnvloeden is erg ‘ik’-gericht en onderwijs gaat over het dienen van anderen,” zei Howsden Ward. “Ik denk dat de manier waarop we onszelf genezen niet is door naar binnen te kijken, maar door naar de wereld te kijken en te zeggen ‘hoe kan ik helpen, hoe kan ik een deel van de oplossing zijn’.”

Ze begon haar onderwijscarrière 25 jaar geleden en na een tijdje vrijaf te hebben genomen, keert ze terug naar de klas op Culler Middle School.

“Als ik ze in het begin kan helpen en hen kan helpen een positievere weg in te slaan, hen te helpen zich beter te voelen over wie ze zijn als mens, is de ervaring om een ​​tiener te zijn misschien niet zo moeilijk”, zei Howsden Ward.

Als ze zich voor de tweede keer als eerstejaars lerares vestigt, heeft ze een nieuw doel.

“Ik hoop dit te gebruiken als een springplank om andere mensen te helpen begrijpen dat ik in de loopgraven zit, dat ik dit doe, dit is wat onderwijs is en het opnieuw vormgeeft,” zei Howsden Ward.

Een boodschap die anderen laat zien hoe belangrijk leraren zijn en welke impact ze hebben.

“Ik denk dat we gelukkiger en gezonder zijn als we anderen dienen en ons op anderen concentreren, in plaats van ons op onszelf te concentreren. Daarom ben ik hier,’ zei Howsden Ward.

Hoewel ze weer in de klas zit, zei Howsden Ward dat ze nog steeds actief zal zijn op de app, maar haar inhoud zal verschuiven naar openbaar onderwijs, zodat anderen weten hoe het is om leraar te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in