Virale smartphone TikTok toont impact op kinderen

0
9


Laten we een klein experiment proberen. Gebruik je handen om na te bootsen hoe het eruit ziet om aan de telefoon te praten. Ik wed dat je die handvorm hebt gemaakt waar je duim en pink allebei uitsteken, toch?

Als je kinderen hebt die in de afgelopen jaren zijn geboren, vraag het dan hen om na te bootsen hoe het eruit ziet om aan de telefoon te praten. Het zal waarschijnlijk anders zijn, zoals deze hilarische virale TikTok-video laat zien.

De video, gepost door TikTok-gebruiker @yadirycz, wisselt in verschillende scènes af tussen haar volwassen partner en haar dochter, geboren in 2017, om haar te laten zien hoe je ‘aan de telefoon praat’ en ‘een foto maakt’. Smartphones en kinderen toch?

Het is voorspelbaar dat de volwassene laat zien hoe je ‘aan de telefoon moet praten’ door dat duim-en-pinkteken te gebruiken – een alomtegenwoordig signaal om aan de telefoon te praten voor iedereen die oud genoeg is om zich te herinneren wanneer telefoons gebogen vormen met oortjes en mondstukken hadden. Het kleine meisje houdt haar hand echter vast alsof ze een iPhone vasthoudt, met zijn eenvoudige, rechthoekige vorm.

Gerelateerd: Kijk hoe de dochter van Christina Milian op hilarische wijze een telefoon met draaischijf probeert te bellen en probeert zich niet oud te voelen

Het is hetzelfde wanneer de vraag is om te laten zien “hoe je een foto maakt”. De volwassene maakt een teken voor een camera die de meesten van ons waarschijnlijk bekend voorkomt – met zijn handen in een vierkant en één vinger erop, drukkend op de plek waar de ontspanknop zou moeten zijn.

Maar natuurlijk hebben smartphones geen sluiterknoppen – dus als de vijfjarige wordt gevraagd hetzelfde te doen, houdt ze haar denkbeeldige “camera” vast en knijpt ze in een kant, zoals je zou doen om een ​​foto te maken op een smartphone met een touchscreen.

Het zal fascinerend zijn om te zien wat er nog meer verandert voor deze jongere generatie als ze opgroeien met zoveel technologie. Een commentator was misschien al iets op het spoor toen ze schreven: “Plotwending … vraag ze allebei om een ​​raam naar beneden te rollen.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in