Virale Britt Barbie en Baby Tate TikTok ‘Period Ahh’ laat fans smeken om het volledige nummer

0
59


Rapper Baby Tate duette met Tik Tok-ster Britt Barbie om een ​​virale video te maken. Baby Tate-fans staan ​​te popelen om haar volledige vertolking van Britt Barbie’s nummer “Period Ahh, Period Uhh” te horen

TikToker Britt Barbie plaatste enkele maten van haar nummer Period Ahh, Period Uhh op TikTok, dat vervolgens werd gebruikt in een duet door rapper Baby Tate.

Hoewel de maten van Baby Tate misschien een eenmalig duet waren, snakken fans naar een volledige vertolking van het nummer van deze rapper.

Britt Barbie heeft al een volledige versie van dit nummer uitgebracht die een uitbreiding is van de originele TikTok-versie.

Het lied van Britt Barbie kwam ook niet uit het niets. Ze had eerder een TikTok-viral waar ze de zin herhaalde, en dat maakte haar geneigd om er een volledige track van te maken.

Hoe begon het nu virale Britt Barbie-nummer?

Britt Barbie plaatste een TikTok waar ze elke uitspraak eindigde met de zin “Periode Ahh”, en het ging voor haar van de grond.

Nadat haar originele video aan populariteit won. Britt Barbie plaatste een TikTok van haar waarbij ze de zin herhaalde en een iets andere, “Periode Uhh” toevoegt, afwisselend tussen de twee.

Deze video ging viraal en nam TikTok genoeg over voor Baby Tate om het op te merken.

Ze creëerde een duet, dat alleen maar hielp om het nummer van Britt Barbie nog populairder te maken.

Fan-impressies op Baby Tate’s duet zijn dat ze het heeft vermoord, en haar vertolking van het lied van Britt Barbie is goed genoeg om een ​​volledige versie te maken.

Het enige dat we tot nu toe van Baby Tate hebben gezien, is deze tweet die de spot drijft met de inmiddels iconische zin van Britt Barbie.

Dit is echter niet Britt Barbie’s eerste kennismaking met virale roem. Eerder dit jaar ging ze viraal op TikTok omdat ze beweerde dat ze niet wist dat haar vanaf de bovenkant van haar hoofdhuid groeide.

Het account waarvan Britt Barbie het origineel plaatste, werd verwijderd volgens de titel van de opnieuw geüploade video van Britt Barbie.

Nu ze een volledige versie van “Period Ahh Period Uhh” heeft geüpload, los van TikTok, is het moeilijk te zeggen of Baby Tate in staat zal zijn om haar eigen versie van het nummer te maken, zelfs als ze dat zou willen.

Dat sluit een samenwerking tussen deze twee makers echter niet uit. Wie weet wat er kan gebeuren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in