Virale ‘Aiden’-video van peuters die in WWE-modus gaan, neemt TikTok . over

0
109


Er is een nieuwe virale TikTok die het internet stormenderhand verovert, wanneer een peuter genaamd ‘Aiden’ zijn neef dreigt te slaan met een plastic stoel, en kijkers kunnen er niet om lachen.

TikTok stond oorspronkelijk misschien bekend om dansclips en lipsynchronisatie met liedjes, maar het heeft Vine vrijwel vervangen als de one-stop-shop op internet voor virale video’s.

Vrijwel alles wat je je kunt voorstellen is op een gegeven moment viraal gegaan in de korte app voor het delen van video’s, waarbij gebruikers nog steeds verbijsterd zijn door optische illusies zoals de ‘Harry Potter’-bezemsteel, en een TikToker die blijkbaar een huis deelt met een geest.

Een clip die geen optische illusie is, hoe graag sommige ouders het ook zouden willen, ziet een peuter die dreigt om zijn neef helemaal WWE te verslaan door een stoel op te pakken en hem ermee op zijn hoofd te slaan.

Wat is de Aiden-video op TikTok?

De clip werd oorspronkelijk gedeeld door TikToker MommaMoe21, waarin de twee neven aan het spelen zijn. Het plezier neemt echter een wending wanneer een van de twee, Amory, de ander probeert te bijten, Aiden.

Aiden probeert eerst het bijten te stoppen door zijn neef op het hoofd te tikken, maar krijgt afkeurende kreten van degenen achter de camera. Echter, nadat het doorgaat, richt hij zijn zinnen op een stoel – hij pakt hem op alsof hij hem op het hoofd van zijn neef wil neergooien.

Er is een lichte paniek van achter de camera met kreten van “Aiden, nee!” maar zelfs zij zien de grappige kant van de dingen en barsten in lachen uit.

Klik hier als TikTok niet laadt

De clip is snel viraal gegaan op TikTok en Twittermet een gecombineerde weergave van meer dan 6 miljoen – omdat gebruikers de interactie tussen de neven zo ongelooflijk grappig hebben gevonden.

“Hij zei dat ze niet willen dat ik mijn handen gebruik, dan zal ik een stoel gebruiken”, grapte een commentator. “Hij zei dat jullie hem er niet van zullen weerhouden me te bijten, dus hij staat op het punt om Night Night te gaan”, voegde een ander eraan toe. ‘Aiden zei GENOEG IS GENOEG,’ viel een ander in.

Omdat de video aan het einde een ongewone draai heeft, zullen we hem waarschijnlijk nog een tijdje op internet zien rondhangen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in