Viral Tiktok ziet hoe ouders hun kind voorlichten over beroemde films met behulp van Paw Patrol-personages

0
90


Paw Patrol Titanic Tiktok

Afbeeldingen via Fox en Nickelodeon

Kinderen kennis laten maken met klassieke films kan moeilijk zijn, maar één ouder heeft een creatieve manier gevonden om hun kind op weg te helpen een echte filmexpert te worden. Hun oplossing? Verander alle karakters en instellingen zodat ze passen in de Poot patrouille universum.

De video van TikTok-gebruiker Topherharless waarin hij dit doet, is onlangs viraal gegaan en is nu meer dan 1,4 miljoen keer bekeken in zes dagen. De TikTok ziet hem het verhaal van James Cameron navertellen Titanichoewel met de karakters veranderd in de Poot patrouille crew en het verhaal is enigszins veranderd om het geschikt te maken voor kinderen.

Blijkt dat kinderen dol zijn op het horen van een op honden gerichte versie van de beroemdste maritieme ramp in de geschiedenis, ondanks dat ze constant vragen wat er met Chase (ook bekend als Jack) is gebeurd.

Vanaf de manier waarop het verhaal begon, dachten een paar TikTok-gebruikers dat dit verhaal de Ark van Noach zou zijn, met de inleidende bewoording vergelijkbaar met het Bijbelverhaal. Maar Titanic is “1000 keer beter”:

Anderen zeiden dat ze uitkijken naar de dag dat hun kind opgroeit en naar de originele film kijkt, alleen om te worden bedrogen omdat het klonk als een oud verhaaltje voor het slapengaan dat hun ouders hen vertelden.

Een deel van de film die de ouders achterlieten, was de beruchte sexy scène “schilder me als een van je Franse meisjes”. In de originele film vroeg Rose Jack om een ​​naakttekening van haar te maken, die hilarisch werd veranderd in “schilder me als een van je Franse buldoggen”:

De virale video is deel vier van een doorlopende serie die voor zijn rekening wordt uitgebracht, waarbij hij de vorige film opnieuw vertelde met Poot patrouille het zijn Star Wars, mooie vrouwen Shrek. Een daarvan trok de aandacht van het officiële Nickelodeon TikTok-account, dat voor de grap zei: “we herinneren ons deze aflevering niet”.

Mensen houden duidelijk van deze creatieve manier om populaire films aan een jong publiek te introduceren. Ik kan niet wachten tot de kinderen deze films gaan kijken als ze ouder zijn.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in