Viral TikTok toont Macy’s beveiliging in ruzie met vermeende winkeldief

0
71


Tik Tok Maraya Mashae

Afbeeldingen via Tik Tok / Maraya Mashae89

Het rechtssysteem werkt hard, maar Tik Tok Influencers werken harder. Het begon allemaal toen een voorbijganger een commotie opmerkte in de buurt van haar plaatselijke Macy’s, en besloot de woordenwisseling tussen twee bewakers die een vermeende winkeldief aanvielen op video op te nemen. De video’s die door Maraya werden gedeeld, gingen viraal en lieten precies zien hoe bizar en verontrustend deze hele situatie werkelijk was.

Op 31 augustus plaatste Maraya, die op TikTok bekend staat onder de naam marayamashae, een paar video’s met de situatie waarin ze zich bevond, waarin ze uitlegde dat terwijl ze langs Macy’s liep, ze een man zag schreeuwen van wanhoop terwijl twee bewakers schopten. en sloeg hem. Deze woordenwisseling bracht de TikToker ertoe om te beginnen met opnemen en snel in te grijpen, door de politie een paar minuten eerder te bellen, nu met videobewijs.

De twee bewakers sprongen onmiddellijk over het pistool en vielen de vermeende winkeldief aan, zonder zelfs maar een bon te controleren op een aankoopbewijs. Toen echter een politieagent ter plaatse kwam, kreeg de vermeende winkeldief eindelijk de kans om zijn bonnetjes te delen, waaruit bleek dat hij alle producten legaal had gekocht.

Maraya deelde ook mee dat beveiligingsmedewerkers in geen enkele situatie wettelijk toegestaan ​​zijn om een ​​vermeende winkeldief aan te raken of er hun handen op te leggen. De TikToker heeft de hele situatie aan Macy’s gemeld.

De virale TikTok-video’s werden overspoeld met reacties, met honderden reacties die volledig verontwaardigd waren over de acties van de verliespreventiemedewerkers, die aanzetten tot een rechtszaak.

Die man kan de winkel hiervoor aanklagen!! Hij heeft een advocaat nodig.

Verliespreventie kan je niet eens uit de winkel benaderen

Bedankt dat je moedig was en voor die man opkwam.

Bravo over hoe goed je het incident hebt gefilmd. Die jongens hebben veel problemen, wie ze ook zijn en dat weten ze.

Dit is niet de eerste keer dat TikTok-beïnvloeders licht brengen in situaties als deze. Begin september zocht een social media campagne op TikTok gerechtigheid voor Daisy de La O, die in februari op gewelddadige wijze werd vermoord, door het social media platform te overspoelen met foto’s van de moordenaar.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in