Viral TikTok toont ‘hardwerkende’ tiener na Whataburger-dienst

0
96


Een andere TikTok met een Whataburger-medewerker laat Texanen debatteren over de vraag of tieners in de fastfoodindustrie overwerkt zijn nadat op video een tienermeisje te zien is dat slordig binnenkomt na wat een lange dag op het werk lijkt te zijn geweest. De video is gefilmd door gebruiker she_is_like_texas, die de moeder van het tienermeisje lijkt te zijn, met het bijschrift ‘She is my hardworking kid’. Het heeft 1,1 miljoen views.

Het meisje, “Bethany”, is te zien in TikTok, gekleed in een Whataburger-werknemersuniform met haar vizier naar achteren geklapt en haar haar in de war. De moeder vraagt ​​haar: “Wat is er gebeurd op het werk?” De camera komt dichterbij Bethany om een ​​loshangend haarnetje te laten zien dat haar hoofd duidelijker in beeld krijgt. Je kunt het meisje nauwelijks horen als ze mompelt dat ze al sinds 05.30 uur op was en tot bijna 22.00 uur werkte

“Was het zo erg?” vraagt ​​de moeder.

‘Ik ben te vroeg opgestaan,’ zegt Bethany.

Mensen in de reacties leefden onmiddellijk mee met het meisje met opmerkingen als “Omg ik weet hoe ze zich voelt hahaha heer heer hahaha” en “Ik heb 3 maanden bij Whataburger gewerkt, [I know] haar pijn.”

@she_is_like_texas

Ze is mijn hardwerkende kind.

♬ origineel geluid – She_is_like_Texas

Dan evolueren de opmerkingen naar een debat over de hoeveelheid tijd die Bethany werkt, waarbij sommigen zelfs zeggen dat haar werk zo veel uren “illegaal” is, in de veronderstelling dat ze van 5.30 uur tot 22.00 uur werkte. De moeder zegt dat haar dochter ging naar school voor haar dienst bij Whataburger. De Fair Labor Standards Act staat alleen minderjarigen van 16 en 17 jaar toe om gedurende een schooljaar 40 uur per week te werken.

Een andere opmerking luidt: “‘Hardwerkende jongen.’ Meer als ‘uitgebuit kind’.” Een TikTok-gebruiker suggereert dat Bethany niet genoeg betaald krijgt voor het aantal uren dat ze werkt.

“Het minimumloon moet 20 zijn”, zegt de persoon. Het gemiddelde uurloon voor Whataburger-werknemers is $ 11,50, volgens PayScale.

Andere commentatoren zijn het eens met de titel ‘hardwerkend’ en zeggen dat een baan hebben terwijl je nog naar school gaat, gewoon een manier is om volwassen verantwoordelijkheden te leren, terwijl anderen moeilijker zijn met hun aflevering van ‘Welkom in de realiteit’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in