Viral TikTok toont de nieuwste Photoshop-fout van Kim Kardashian

0
149


Hoewel het geen geheim is dat de Kardashians bekend staan ​​om het bewerken en filteren van hun foto’s voor sociale media, is deze recente virale TikTok-vergelijking van Kim Kardashian’s nieuwste Photoshop-mislukking schokkend.

Kardashian, die fans en volgers bij vele gelegenheden heeft verzekerd dat haar schoonheidsnormen “bereikbaar” zijn, heeft onlangs een foto van zichzelf bewerkt die bewijst dat niemand haar fysieke uiterlijk kan bereiken – zelfs Kim zelf niet. Omdat ze schijnbaar gewoon… een heel deel van haar lichaam in de Photoshop/FaceTune-ether heeft gewist.

Gerelateerd: Kim Kardashian wordt geconfronteerd met terugslag omdat ze de grenzen van Noord niet respecteert

Fotograaf Caroline (@caroline_in_thecity op TikTok) begint haar video door de “bizarre” bewerking te benadrukken door de foto te laten zien die Kim heeft gepost en die foto te vergelijken met een omgekeerde gephotoshopte versie van dezelfde afbeelding en een videoclip van Kim in dezelfde pose, op hetzelfde evenement, op exact hetzelfde moment dat de foto werd genomen.

Het lichaamsdeel in kwestie? De trapeziusspier van Kim Kardashian rond haar nek en schouders. Het is gewoon… weg. Verdwenen. gewist. Het ene moment heeft ze een volledig gevormd nek- en schoudergebied, en BAM! Het volgende moment heeft ze een cartoonachtig uitgehold trapeziusvormig gat.

Toen ik deze TikTok voor het eerst bekeek, was het me niet meteen duidelijk welk deel van haar lichaam of gezicht Kardashian zogenaamd had bewerkt. Ik nam gewoon aan dat ze haar gezicht had gladgestreken/haar kaak of neus had vernauwd, enz. Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven hoe raar het eruitzag! Waardoor ik me, vreemd genoeg, beter voelde? Want als Kim Kardashian het lichaam van Kim Kardashian niet eens kan bereiken zonder de hulp van een bewerkingsgum, dan zouden de rest van ons gewone stervelingen zich niet vreselijk moeten voelen omdat ze er niet uitzien als Kim Kardashian.

Omdat de echte Kim Kardashian een trapeziusspier heeft. Instagram Kim niet.

Veel commentatoren herhaalden diezelfde gedachten:

Kim Kardashian is onder vuur komen te liggen omdat ze vele malen eerder reclame maakte voor ongezonde lichaamsbeeldproblemen – meest recentelijk voor het delen van haar hongerdieet en saunazweetroutine voor het passen in de jurk van Marilyn Monroe voor het Met Gala.

In een recent interview met Allure, toen ze werd gevraagd naar haar onrealistische schoonheidsnormen, zegt ze tegen het tijdschrift: “Als ik het doe, is het haalbaar.”

Gerelateerd: Kim Kardashian geeft toe dat ze slecht is in ‘nee zeggen’ tegen haar kinderen, net als de rest van ons

Hoewel er absoluut niets mis is met het ondergaan van cosmetische ingrepen of het doen van wat je maar wilt doen als je je er goed bij voelt, is het heel belangrijk dat het doen van die dingen andere mensen niet schaadt. En doen alsof Kim Kardashian eruitziet, is “bereikbaar” als ze een van de rijkste mensen ter wereld is met toegang tot eindeloze hulpbronnen waar 99,9% van de andere mensen alleen maar van kon dromen, nou, het is dan niet echt haalbaar, toch?

Kunnen we niet allemaal genoeg van onszelf houden om niet de behoefte te voelen om vitale delen van ons spierstelsel letterlijk op foto’s te wissen? Is dat te veel gevraagd?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in