Viral TikTok onthult subtiele The Office-referentie verborgen in de remake van The Last of Us Part 1

0
80


De ontwikkelaars van The Last of Us Part 1 lijken een subtiele verwijzing naar The Office in de remake te hebben geslopen, waardoor een typische kamer is getransformeerd in een volledige recreatie van Dunder Mifflin.

In de kern is The Last of Us Part 1 een uiterst getrouwe reproductie van Naughty Dog’s zwanenzang uit 2013 voor de PlayStation 3. Grafische revisies en prestatieverbeteringen verheffen de bijna tien jaar oude release om eruit te zien en aan te voelen als een eigentijdse titel.

Vanuit een gameplay-perspectief is dit alles wat fans zich herinneren van het origineel, met een paar nieuwe tweaks om de ervaring soepeler te maken. In deze remake hebben ontwikkelaars echter schijnbaar vrijheden genomen als het gaat om paaseieren.

Hoewel referenties in de eerste release hier nog steeds aanwezig zijn, zijn er ook nieuwe toevoegingen toegevoegd om de zaken fris te houden voor spelers met arendsogen. Een voorbeeld van zo’n paasei verovert sociale media stormenderhand nadat een fan een opvallende overeenkomst opmerkte tussen een in-game kantoor en de kantoorindeling van Dunder Mifflin uit de populaire NBC-serie, The Office.

Op de vlucht voor een paar vijanden in de buurt, strompelde TikTok-gebruiker ‘rxelei’ een kamer binnen die “er een beetje bekend uitziet”. Na even rondgekeken te hebben en de omgeving in je op te nemen, viel het [him]”: deze vervallen ruimte is een recreatie van Dunder Mifflin.

Links achterin vind je de receptie van Pam. Daar tegenover bevindt zich het kantoor van Michael in de show. En verspreid door de ruimte zijn een aantal bekende bureaus te zien.

Op het eerste gezicht lijkt het niets meer dan een zoveelste vervallen kantoorruimte die te maken heeft met tientallen jaren van apocalyptische slijtage. Maar bij nader inzien is het duidelijk dat deze lay-out op The Office lijkt en als een leuk paasei dient voor fans van de show.

Deze specifieke referentie is slechts een van de vele spelers die zijn ontdekt in de remake van deel 1. Terwijl sommigen het internet boeien, kunnen andere, meer geheime aanwijzingen wijzen op het volgende project van Naughty Dog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in