Viral TikTok maakt de AMC-advertentie van Nicole Kidman opnieuw op Dragon Con

0
100


Een van de grootste filmhits van het afgelopen jaar was helemaal geen film, maar eerder een AMC Theaters-advertentie met Nicole Kidman in de hoofdrol. Toen de theaters na de pandemische sluitingen weer open gingen, was een grote verandering die door AMC werd aangebracht de promo die voor elke film wordt afgespeeld. De geliefde advertentie bevat Kidman die AMC promoot en het werd al snel een internetsensatie. Niet alleen is de advertentie een populaire meme, maar mensen hebben shirts en andere merchandise gemaakt die de advertentie citeren, en bioscoopbezoekers juichen Kidman vaak toe alsof ze de Avengers verzamelt om Thanos te verslaan. Deze week ging een fan met hun liefde een stap verder toen ze als Kidman cosplayden bij Dragon Con.

TikTok-gebruiker @hobbitparty deelde een leuke video van haar cosplay, die online veel aandacht krijgt. “Mijn ode aan @DragonCon! Heartache voelt goed op een plek #dragoncon #amctheaters”, schreef ze bij het bericht. AMC Theaters reageerde: “Gewoon iconisch .” Je kunt de video hieronder bekijken:

@hobbitparty

Mijn ode aan @DragonCon! Hartzeer voelt goed op een plek #dragoncon #amctheaters

♬ origineel geluid – iheartwatchingmovies

Vorige maand werd bekend dat Kidman haar deal met AMC had verlengd en deze week werd bekend dat ze een nieuwe advertentie voor het bedrijf gaat opnemen. Billy Ray, de scenarioschrijver achter de originele advertentie, vertelde… Vanity Fair dat hij onlangs door het AMC is gevraagd om een ​​vervolg te schrijven. Ray, die ook films schreef zoals Vluchtplan, De Hongerspelen, Kapitein Phillipsen Richard Jewellbevestigde dat de nieuwe advertentie al is geschreven.

“Ik kreeg ongeveer een maand geleden een sms van de voorzitter van het AMC met de vraag of ik de volgende zou schrijven, en het antwoord daarop is natuurlijk ja”, zei Ray. “Het is al geschreven.” Hij voegde eraan toe: “Ik ben er heel, heel enthousiast over … Het enige wat ik je erover kan vertellen is dat we niet dom genoeg zijn om in het gezicht te vliegen van degene die we al hebben gedaan en proberen het te overtreffen. Dus, het is een heel, heel andere aanpak die een beetje een knipoog is naar degene die we al hebben gedaan.”

Ray onthulde ook dat het Kidman was die hem vroeg om de eerste advertentie te schrijven. “Toen Nicole me voor het eerst vroeg om het te doen, deed ik het gewoon als een gunst,” legde Ray uit. “Ik zei dat ik het gratis zou doen, alleen maar omdat ik een fan en een vriend van haar ben. Mijn agent zei: ‘Nee, dat is niet wat hier gebeurt. Je moet hiervoor betaald worden.’ En het blijkt dat mijn zaakwaarnemer gelijk had, want het had echt waarde.”

Ben je enthousiast dat de AMC-advertentie van Nicole Kidman een vervolg krijgt? Vertel het ons in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in