Viral Texas TikTok laat zien hoe je je eigen Big Red raspa maakt

0
78


Degenen die de hitte in Zuid-Texas willen verslaan, hoeven niet verder te zoeken, want een TikTok laat zien hoe je een geschoren ijsraspa maakt met behulp van Texas’ eigen Big Red.

De video, die sinds vorige week meer dan 1,4 miljoen views en 193.000 likes heeft gekregen, toont een medewerker van Sab’s Candy Shop in de Rio Grande Valley die een ijsblok en een blikje Big Red gebruikt om de raspa of geschoren ijs te maken traktatie. De medewerker gebruikt een ijsscheermachine om het ijsblok tot schaafsel te malen waar ze vervolgens Big Red overheen gieten, zodat het ijs de frisdrank kan opnemen nadat er verschillende gaten zijn geprikt.

@sabscandyshop WIE HOUDT VAN GROOT ROOD 🍧🤤 #BigRed #SABsCandyShop #FYP #fypシ #fypp #HOTDAY #SUMMER #SUMMER2022 #Raspa #BTNH #1stOfTheMonth #bonethugsnharmony #ShavedIce #Refreshing #SnowconeVas #Snowcones #Tex #Snowcones # harlingentx #OldSchool ♬ 1e van de maand – Bone Thugs-n-Harmony

Als een sneeuwkegel wordt het ijs snel geverfd in de kenmerkende Big Red Scarlet, en de medewerker legt er vervolgens meer ijs op, passend onder het halve boldeksel. Je zou denken dat het niet zo moeilijk is om zelf het ijs te crushen, zonder de hulp van een machine.

Sab’s Candy Shop is gevestigd in Harlingen, ongeveer 42 mijl van de grens tussen de VS en Mexico.

De reacties op de video waren beslist positief, waarbij veel gebruikers hun dankbaarheid uitten voor het bestaan ​​van Big Red.

“Godzijdank kom ik uit Texas”, reageerde gebruiker vanessagalindo06 op de post. “Ik kan niet geloven dat zoveel mensen het nog nooit hebben geprobeerd of ervan hebben gehoord. Het is nog beter als je het mengt met Dr. Pepper.”

“Maak je geen zorgen over een maand of zo tot het Big Red & Barbacoa Festival”, schreef een andere gebruiker, jayjones789.

Verschillende andere gebruikers merkten op dat Big Blue, een andere smaak die in 2008 werd gelanceerd door Big Red, Inc., zelfs beter is dan het origineel.

shepard.price@express-news.com | @shepardgprice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in