Viral MW2 TikTok vat samen waarom spelers een hekel hebben aan de Santa Sena Border Crossing-kaart

0
11


gepubliceerd: 2022-11-01T21:39:12

Bijgewerkt: 2022-11-01T21:39:23

Een Call of Duty TikToker gaat viraal omdat het precies laat zien waarom spelers genoeg hebben van Modern Warfare 2’s controversiële Santa Sena Border Crossing-kaart.

Modern Warfare 2 introduceerde tal van nieuwe kaarten en hoewel spelers over het algemeen voorstander zijn van de meeste van hen en genieten van het spel, viel één kaart op als de absoluut slechtste en met een goede reden.

Santa Sena Border Crossing vindt plaats op een smalle snelweg bezaaid met auto’s en meteen toen spelers er voor het eerst naar keken, waren ze vol ongeloof.

Nu ze de tijd hebben gehad om het voor zichzelf te spelen, zijn hun grootste angsten uitgekomen met de bizarre lay-out van de kaart die zorgt voor enkele van de slechtste ervaringen in de geschiedenis van CoD en één TikToker had het allemaal perfect samengevat.

Santa Sena grensovergang kaartActiviteit

Santa Sena Border Crossing kan voor sommige spelers de hel op aarde zijn.

MW2 TikToker’s Santa Sena Border Crossing-ervaring gaat viraal

In een korte 28 seconden durende TikTok-video liet gebruiker yrg_monkey zien hoe brutaal de kaart is nadat hij vijf keer stierf in minder dan een halve minuut.

Hoewel het account van TikToker sindsdien is verwijderd, werd de video in minder dan 12 uur meer dan 4 miljoen keer bekeken en werd hij opnieuw geüpload door Twitter-gebruiker ‘wraiIs’.

De clip begint met de speler die een tijdje rent voordat hij ADSing uitvoert en onmiddellijk zijn hoofd eraf laat blazen. Niet afgeschrikt, de gamer respawnde alleen voor een granaat om zijn benen kort daarna af te blazen.

De derde keer was ook niet de charme. Na nog een keer respawnen, geen seconden later, ging er weer een explosie af, waarbij de speler voor de derde keer in slechts tien seconden werd gedood.

Even later kon yrg_monkey een stukje verder rennen op de snelweg, maar net als een onervaren n00b die Frogger speelt, bleek het wederom fataal, hij werd de lucht in geblazen.

Ten slotte, om de clip te beëindigen, kwam de gebruiker weer tot leven en liep hij op tempo om opnieuw te knallen in een hilarisch brute finale.

Onnodig te zeggen dat de gebruiker zich gevangen voelde tussen een steen en een Hardpoint. Hoewel het nog te vroeg is voor MW2, kan de algemene haat voor deze kaart hopelijk leiden tot een aantal belangrijke veranderingen op de weg naarmate het geduld van spelers met de dag dunner wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in