Viral Modern Warfare 2 TikTok onthult gekke XP-glitch om snel een level omhoog te gaan

0
14


gepubliceerd: 2022-10-30T11:37:48

Bijgewerkt: 2022-10-30T11:37:57

Een nieuwe virale TikTok-video heeft een Modern Warfare 2-glitch blootgelegd waarmee spelers onheilige hoeveelheden XP kunnen verdienen in de onlangs uitgebrachte titel van Infinity Ward.

Na maanden van anticipatie en opwinding van fans, kwam Infinity Ward’s Modern Warfare 2 eindelijk wereldwijd uit op 28 oktober.

Terwijl velen van de gelegenheid hebben genoten om deel te nemen aan de nieuwste CoD-aflevering, hebben anderen ontdekt dat hun vroege ervaringen bezoedeld zijn door invasieve bugs en glitches.

Van de beruchte ‘Scan- en reparatie’-problemen tot feesten en crashende wedstrijden voor het afstemmen van bijlagen, er is genoeg voor de ontwikkelaars om de komende dagen en weken glad te strijken.

MW2 Ground War-glitch stelt spelers in staat XP te farmen

Er is ook een nieuwe glitch opgedoken in MW2’s Ground War-modus, waardoor spelers in slechts enkele seconden ongelooflijke hoeveelheden XP kunnen verzamelen. Dit betekent natuurlijk dat spelers veel sneller kunnen stijgen dan de bedoeling is.

Uitgelicht in een virale TikTok, realiseerde Twitch-streamer Move_Mind zich dat het gooien van een Suppression Mine op een vijandelijke tank spelers duizenden XP in seconden oplevert.

De Suppression Mine is een Modern Warfare 2-veldupgrade die, wanneer geactiveerd door een vijand, een geluidsgolf uitzendt die het zicht vervormt en de beweging vertraagt.

Als je het op een vijandelijke tank gooit, komt het natuurlijk binnen het bereik van een aantal vijanden en als resultaat geeft het spelers momenteel ongelooflijke hoeveelheden XP.

Het belachelijke vermogen van de glitch was duidelijk in de TikTok, waardoor de streamer binnen enkele seconden een niveau hoger werd.

Momenteel heeft de video meer dan 94.000 likes op het sociale mediaplatform.

Hoewel het op dit moment zeker niet het grootste probleem is dat Modern Warfare 2 treft, betekent de kracht in de game dat we verwachten dat Infinity Ward de komende dagen een snelle patch zal uitbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in