Viraal TikTok-verhaal beweert dat vrouw ontdekte dat vriendje haar broer was

0
87


Een TikTok-verhaal beweert dat een vrouw ontdekte dat haar vriend haar biologische broer was nadat ze een DNA-test had gedaan, en mensen zijn geschokt.

Met meer dan een miljard maandelijkse gebruikers op TikTok, is het nog steeds een van de beste platforms voor virale inhoud en het delen van je verhaal.

Soms delen mensen verhalen die ook anoniem zijn ingediend, zoals TikTok duo twohottakes, die reageren op “gekke” Reddit-berichten in hun video’s.

Op 29 augustus uploadden ze een TikTok van een vrouw die beweerde dat ze erachter kwam dat haar vriend haar biologische broer was na een DNA-test.

Vrouw ontdekt dat vriendje eigenlijk broer is

Op het moment van schrijven is de video-upload meer dan 11 miljoen keer bekeken en TikTok-gebruikers zijn geschokt.

“Ik ben er net achter gekomen dat ik al zes jaar een relatie heb met mijn biologische broer”, lazen ze. “Ik ben 30 en mijn broer is 32… ik ben als baby geadopteerd, maar ik wist niet dat ik geadopteerd was tot ik op de middelbare school zat… mijn vriend werd ook geadopteerd, en toen we elkaar ontmoetten, was het een van de eerste dingen die we gebonden.”

Ze vervolgden: “We begrepen elkaar heel snel en we voelden ons snel tot elkaar aangetrokken. Ik heb nog nooit iemand ontmoet en voelde onmiddellijke aantrekkingskracht en vertrouwdheid. Nu weet ik dat troost en vertrouwdheid is omdat hij mijn broer is.”

(Klik hier als TikTok niet laadt)

TikTokers overspoelde de reacties snel met hun gedachten.

Een gebruiker merkte op: “Dat zou waarschijnlijk verwoestend zijn.”

Terwijl een ander antwoordde: “Dat is echt een trieste situatie. Stel je voor hoe moeilijk dat zou zijn om te verteren.”

Een derde gebruiker beweerde: “Mensen snakken naar adem alsof ze walgen… ze wisten het niet, ze zijn verliefd, het zou zo wereldschokkend zijn om dat mee te maken. Heb medelijden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in