Verward over Blush-plaatsing? Deze TikTok-make-uphack zal helpen

0
96


Het is echt het jaar van de blos, met talloze lanceringen van je favoriete merken die schijnbaar elke week vallen, virale Tiktok-producten die in slechts enkele minuten uitverkocht zijn en een serieuze obsessie om te leren hoe verschillende blush-plaatsingen je unieke gezichtsstructuur volledig kunnen veranderen of moeiteloos aanvullen. En vaker wel dan niet, is het doel om af te slanken, op te tillen en je gezicht te grijpen.

Van blush-contour (zonder bronzer) tot een obsessie met paars getinte blush. Blush die ervoor zorgt dat je er verbrand uitziet (op de best mogelijke manier) tot vakkundig geplaatste blos die de ogen onder de ogen opfleurt – de nieuwste hack om BeautyTok stormenderhand te veroveren zou beauty-liefhebbende meisjes het meest geven perfect blush plaatsing elke keer, met niets anders dan je hand als hulpmiddel.

Makers op het groeiplatform hebben ontdekt dat als je de achterkant van je hand tegen je gezicht uitlijnt – met je duim onder je neus en je vingers naar boven gericht om je voorhoofd te omkaderen en een hoek van 90 graden op je wangen te creëren – de curve op dat moment Een hoek van 90 graden fungeert als richtlijn voor de meest ideale plaatsing van de blush. En hoewel sommigen sceptisch lijken – de hack is een laag risico, (mogelijk) hoge beloning, aangezien het een trend is die niet nodig is om te kopen.

Afgezien van het feit dat het helemaal niets kost (aangezien je een gemakkelijk te gebruiken crèmekleurige blush bij de hand hebt), deelt de TikToker die deze totale life-hack aanvankelijk deelde, Angela Lanter, dat de truc voor elke gezichtsvorm werkt.

Durf jij het aan om het eens te proberen?

Bij Bustle nemen we alleen producten op die onafhankelijk zijn geselecteerd door onze redacteuren. We kunnen een deel van de omzet ontvangen als je een product koopt via een link in dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in