Vermeende NBA-speler faalt TikTok-fraudetest in virale video: ‘maakt me zo verdrietig’

0
81


Een TikTok-gebruiker die populair is vanwege haar ‘loyaliteitstests’, lijkt een professionele basketbalspeler te hebben betrapt die probeerde zijn vriendin te bedriegen, volgens een nieuwe video die is gedeeld door gebruiker madelinethereal.

Madeline, die op het sociale mediaplatform bekend staat als madelinethereal, deelde in het weekend een video die sindsdien meer dan 360.000 views heeft verzameld en spoorde honderden nieuwsgierige commentatoren aan die speculeerden over wie de NBA-speler zou kunnen zijn die door de online speurder werd bedrogen.

In deze zogenaamde loyaliteitstests rekent de jonge vrouw $ 25 aan mensen die graag willen evalueren hoe toegewijd hun partner is in hun relatie.

Na het uitwisselen van nummers, reikt de TikTok-gebruiker vervolgens contact met de bovengenoemde partner – meestal iemands vriend en/of echtgenoot – en doet alsof hij flirt met het onwetende teken.

Persoonlijke en identificerende informatie voor de nietsvermoedende mannen zijn geredigeerd, maar de ster van de sociale media deelt de resultaten van deze pogingen tot lokaas op haar TikTok-account, dat meer dan 16.000 volgers heeft.

Tiktok-gebruiker madelinethereal beweert een niet-geïdentificeerde professionele basketbalspeler te hebben betrapt die probeerde zijn vriendin te bedriegen, volgens een video die ze op haar profiel deelde

(Tiktok/madelinethereal)

Voorafgaand aan het delen van de resultaten van zaterdag, plaagde ze de video door aan te kondigen: “Holy basketballs jullie, ik heb een gekke.”

Volgens Madeline heeft de vriendin van een NBA-speler eerder vorige week contact met haar opgenomen om te zien of ze bereid zou zijn haar vriend te ’testen’ terwijl hij op een roadtrip naar Los Angeles was.

“Deze zou interessant voor je kunnen zijn, want hij is een spraakmakende professionele atleet en jij bent perfect”, schreef de vermeende vriendin van de NBA-speler in een direct Instagram-bericht aan Madeline, waarvan een screenshot in de video wordt gedeeld. “Hij zit in de NBA en speelt voor de” [redacted]. Het seizoen begint over een paar weken en ik wilde weten of hij zou willen afspreken als ze in LA zijn.”

TikTok-gebruiker Madeline toont screenshots van haar interactie met een vermeende NBA-speler nadat zijn vriendin contact had opgenomen om een ​​zogenaamde ‘loyaliteitstest’ uit te voeren

(TikTok/madelinethereal)

Nadat ze de tip had ontvangen, ging Madeline aan de slag en stuurde de professionele atleet een bericht op zijn Instagram en schreef dat ze de afgelopen twee jaar verliefd op hem was geweest.

Tot haar vermeende verbazing antwoordde de man – wiens identiteit verborgen blijft in de TikTok-video’s – binnen enkele minuten.

‘Oh wauw, ik had niet gedacht dat je zou reageren! Ja, ik ben in LA,’ stuurde ze terug.

De man geeft de jonge vrouw vervolgens zijn persoonlijke mobiele telefoonnummer en vraagt ​​haar later te bewijzen dat ze echt is wie ze beweert te zijn door een foto van zichzelf met een vredesteken te sturen.

“Dus hij zei: stuur een selfie met twee vingers omhoog, en dat deed ik”, zei Madeline in de video, terwijl ze de screenshots liet zien van zichzelf met twee vingers omhoog in hun privéchat.

“En hij zei meid, het gaat goed, we zijn in LA op de… [redacted] kom chillen na de wedstrijd”, vertelt ze in de video.

TikTok-gebruiker Madeline toont screenshots van haar interactie met een vermeende NBA-speler nadat zijn vriendin contact had opgenomen om een ​​zogenaamde ‘loyaliteitstest’ uit te voeren

(Tiktok/madelinethereal)

Het gesprek wordt steeds flirteriger, waarna Madeline een bericht stuurt naar de vermeende speler in een poging hem te herinneren aan zijn eerdere verplichtingen.

“Wacht, heb je geen meisje?” ze sms’t, waarop hij antwoordt: ‘ze weet dingen anders als ik onderweg ben. Wees kalm, sla me na de wedstrijd op.”

Aan het einde van de video laat Madeline haar kijkers weten dat ze al het vernietigende bewijs heeft doorgestuurd naar de liefhebbende partner van de vermeende professionele atleet, waarbij ze opmerkt dat de geminachte vrouw onmiddellijk reageerde: “Ze zag hoe gemakkelijk dat was en dat was niet OK met haar, dus ik was klaar.”

De onafhankelijke nam contact op met Madeline voor commentaar op de online speurtocht, maar hoorde niet onmiddellijk iets terug.

In de commentaren zei een persoon “het zien van deze mislukte tests maakt me zo verdrietig”, terwijl een ander grapte dat de interactie “Tristan Thompson gaf”.

Andere video’s van Madeline met de “loyaliteitstest” hebben geleid tot veel onthullingen van ontrouwe partners.

Een afzonderlijke video, die sindsdien meer dan 350.000 keer is bekeken, toont de TikToker-berichten aan een man die naar verluidt zeven maanden samen was met zijn vriendin. De man beweerde tegen Madeline dat hij geen vaste partner had en bleef flirten met de anonieme vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in