Verkrachting beschuldigde de nieuwe provocerende video van TikTok-ster

0
14


Thiruvananthapuram: TikTok-ster Vineeth, die werd gearresteerd in een verkrachtingszaak, heeft een nieuwe provocerende video uitgebracht kort nadat hij op borgtocht vrijkwam en uit de gevangenis werd vrijgelaten.

In zijn nieuwste Instagram-reel graaft de influencer op sociale media naar zijn critici en de persoon “achter zijn arrestatie” terwijl hij uit een luxe auto stapt, met een brandende sigaret op zijn lippen.

“Aan de trollers die me hebben geholpen om met hun trollen te groeien, de persoon die me achter de tralies heeft geduwd, is hier in de buurt, nee”, las het bijschrift van de video die binnen enkele uren meer dan 1.000 ‘likes’ kreeg.

Vineeth, een inwoner van Chirayankeezhu die aan populariteit won via Instagram- en TikTok-clips, werd in augustus gearresteerd na een klacht van een jonge vrouw dat hij haar seksueel had misbruikt nadat ze haar had gevraagd naar een lodge in Thiruvananthapuram te komen.

Volgens de politie raakte hij bevriend met de inwoner van Kollam via sociale media en haalde hij haar over om naar de lodge te komen door haar tips te geven om een ​​virale video te maken. De politie heeft video’s van privémomenten met veel vrouwen van zijn mobiele telefoon teruggevonden.

Na zijn arrestatie waren er meer vrouwen naar buiten gekomen met klachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in