Vastgoedmarketeer Rent. creëert platform voor TikTok-oplossingen

0
15


Duikbrief:

  • Rent., een marketingbedrijf dat zich richt op verhuur van onroerend goed, heeft een nieuwe tool gemaakt, RentSocial. voor TikTok, dat zal bijdragen aan zichtbaarheid van berichten van vastgoedbeheerders die het platform gebruiken, volgens een persbericht.
  • Met de nieuwe tool kunnen eigenaren van onroerend goed TikTok-campagnes ontwikkelen die zijn gebaseerd op de first-party gegevens van het bedrijf, waaronder die van meer dan 50 miljoen gebruikers.
  • Met de toevoeging van de geautomatiseerde dienst, Rent. wordt de enige brede lijstservice die TikTok-marketingoplossingen biedt voor de meergezinsindustrie. De tool komt omdat de advertentievraag op het platform blijft groeien.

Duikinzicht:

Hoewel nog steeds nieuw ten opzichte van zijn concurrenten, is TikTok erin geslaagd om een opvallend advertentiebedrijf opbouwen die marketeers in talloze sectoren heeft aangetrokken. Hoewel, naarmate het blijft bloeien, de kans om gezien te worden waarschijnlijk moeilijker wordt, wat bedrijven als Rent biedt. de mogelijkheid om diensten te verlenen die bedoeld zijn om door de ruimte te navigeren.

HuurSociaal. wordt geadverteerd als een kant-en-klare oplossing voor bedrijven die op hun netwerk zijn opgenomen om TikTok-video’s te maken zonder inspanning van de klant, aldus de releasedetails. Degenen die met Rent werken. kunnen hun bestaande inhoud al laten gebruiken om de inhoud te produceren, waarbij het marketingbedrijf vervolgens de strategie beheert door gebruik te maken van zijn first-party consumentengegevens.

De verhuizing volgt groeiende interesse van mensen in onroerend goed die zich op TikTok-gebruikers willen richten, elk die zich in verschillende stadia van hun koop- of huurreizen bevinden. TikTok bereikt bijna 30% van de 20- tot 29-jarigen en 16% van de 30- tot 39-jarigen in de VS, volgens Comscore-gegevens. Bovendien gebruikt bijna 60% van Gen Z TikTok.

“TikTok is niet alleen het snelstgroeiende platform voor sociale media, maar ook steeds meer een van de belangrijkste bestemmingen om informatie en aanbevelingen te krijgen, waarbij bijna de helft van de TikTok-gebruikers zegt dat het platform hun aankoopbeslissingen informeert”, aldus Rent. CEO Jon Ziglar in de laat los.

Momenteel zittend als de snelst groeiende social media platform, TikTok beïnvloedt bijna elk aspect van de marketingindustrie. In de afgelopen maanden, Instagram onlangs heeft veel TikTok-kenmerken overgenomennet als de De nieuwe app van NBA. Het bedrijf heeft ook gesuggereerd op het creëren van product fulfilment centers om bedrijven beter in staat te stellen producten te leveren waarvoor op hun platform wordt geadverteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in