Variety, TikTok werkt samen voor Culture Catalysts Dinner

0
46


Verscheidenheid en TikTok werken samen om op 20 september het allereerste Culture Catalysts Dinner te organiseren. Het persoonlijke diner, dat in Los Angeles wordt gehouden, zal top-entertainmentfilm- en tv-marketeers samenbrengen.

Het diner zal bestaan ​​uit gesprekken met leiders op het gebied van entertainment, waaronder de paneldiscussie Engaging Audiences in the New Era of Entertainment met Netflix VP Film Marketing Jonathan Helfgot; Paramount EVP, Binnenlandse Marketing, Danielle De Palma; en TikTok Global Head of Agency & Accounts Khartoon Weiss, en zal worden gemodereerd door Verscheidenheid Digitale redacteur Todd Spangler. Toonaangevende TikTok-makers, waaronder Daphne Le (@daphnedtle), Emily Uribe (@emilyuuribe) en David Ma (@davidwma), zullen ook inzichten delen in hoe je krachtige online fangemeenschappen kunt bouwen via het digitale platform in een gesprek dat wordt gemodereerd door TikTok’s Global Head of Operations, bedenker Marketing Solutions Adrienne Lahens.

Verscheidenheid is verheugd om samen te werken met TikTok in een viering van innovatieve entertainmentmarketeers die hun strategieën ontwikkelen om het huidige publiek zo goed mogelijk te betrekken”, aldus Dea Lawrence, Chief Operating and Marketing Officer, Verscheidenheid. “Platformen zoals TikTok stimuleren het culturele gesprek dat film en tv met fans verbindt.”

“Er is een synergetische relatie tussen TikTok en entertainment die we blijven benutten. Ons publiek ontdekt nieuwe programma’s op TikTok, zoekt het uit en brengt hun standpunten terug die anderen inspireren om samen te creëren en mee te doen aan hun #TikTokMadeMeWatchIt-gedrag”, zegt Khartoon Weiss, Global Head of Agency and Accounts bij TikTok. “We zijn verheugd om samen te werken met Verscheidenheid om de grootste namen in de entertainmentindustrie samen te brengen om deze unieke relatie te bespreken, en hoe merken die verhalen vertellen er het beste van kunnen maken.”

Het Culture Catalysts Dinner valt samen met de inaugurele Verscheidenheid Entertainment Brandmakers Impact Report, waarin de meest impactvolle en innovatieve entertainmentmarketingcampagnes van het afgelopen jaar en de leidinggevenden die deze hebben gerealiseerd, worden geprofileerd. Deze omvatten platformonafhankelijke promotie-inspanningen voor films, tv-shows en podcasts die furore hebben gemaakt aan de kassa, erkenning hebben gekregen voor prijzen of op grote schaal de culturele en sociale conversatie hebben doorbroken.

Het diner zal zowel in gedrukte vorm als op Variety.com en over de hele wereld worden behandeld Verscheidenheidde sociale media.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in