Vampire Skin TikTok Trend zal dit seizoen overal zijn

0
13


Dus, wat is een vampierhuid?

Vampire Skin is een make-uptechniek die foundation en een glansproduct (ook wel highlighter of oogschaduw genoemd) combineert om een ​​dramatische gloed achter te laten. Het is gemaakt door TikTok-maker August Sombatkamarai, die de iriserende afwerking maakte waar Edward zelf jaloers op zou zijn.

Waarom is het zo populair?

Kijk, vampiers in het algemeen hebben weer een momentje. Denken: Interview met een vampier (de herstart), De uitnodiging, wat we doen in de schaduw, iedereen? Maar er gaat niets boven het populaire Schemering serie die deze maand 14 wordt. Eens een Twihard, altijd een Twihard.

Ja, het was een beetje dramatisch toen Edward Bella liet zien hoe zijn huid eruit zag in de zon (omdat hij de huid van een moordenaar heeft, Bella!). Maar nu krijgt Gen-Z de iconische look in al zijn glorie te pakken.

Plus, in schoonheidszin: bedauwde, glanzende huid is dit jaar een grote hit geweest. Van de geglazuurde donut tot jello skin, we willen altijd een statement glow. Dus de #vampireskin-trend is niet zo raar, en de 1,5 miljoen TikTok-weergaven zijn het bewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in