Valorant TikTok-uitdaging ziet speler meer dan 100 assists verpletteren

0
12


Valorant-spelers zijn zeer competitief en ze zijn niet degenen die nee zeggen tegen een absurde Valorant TikTok-uitdaging. Wanneer zich een kans voordoet, zetten de gerangschikte demonen van de FPS-game hun sleur opzij en springen ze op de kar van de trollen om uitdagingen na te bootsen die hen ELO kunnen kosten. Nu laten kill-hongerige Valorant-spelers hun teamgenoten de vijanden afmaken terwijl ze genoegen nemen met een assist. Waarom? Je mag vragen. Het is een gloednieuwe TikTok-uitdaging.

Een nieuwe TikTok-uitdaging doet de ronde en spelers plaatsen nieuwe records voor de hoogste assists in een gerangschikt spel. Valorant’s fluisternetwerk zegt dat het hoogste aantal 112, maar het moet nog worden bewezen. Maar Valorant-streamer Camb heeft een nieuw livestream-record geplaatst door 108 assists te krijgen met Skye.

Contentmaker Trey ‘Camb’ sprong in op de nieuwe trend op livestream en wist met de hulp van zijn teamgenoten 108 assists binnen te halen. Het ongelooflijke record was geen toeval. Camb bedacht de hele zaak met zijn teamgenoten. Hoewel het leuk is om naar deze trend te kijken, is het niet eenvoudig om meer dan 20 assists te krijgen in Valorant. Dus, hoe deed Camb het?

Skye is over het algemeen de beste agent voor deze taak, dankzij haar oneindige genezingstank die wordt bijgevuld. Nadat hij de genezer had gekozen, vroeg Camb zijn teamgenoot om schadeverdelende agenten zoals Raze, Sova en Brimstone te selecteren om teamgenoten binnen de spawn te verwonden. Camb zou dan de gewonde teamgenoten genezen, dus wanneer ze een kill krijgen, wordt dit automatisch geteld in zijn assist-bord.

Maar zo eenvoudig was het niet. Camb en vrienden moesten drie gerangschikte wedstrijden spelen voordat ze zelfs 100 assists konden passeren. Meer dan 50 assists krijgen in een kort Valorant-spel is als het hoeden van katten. Dus moesten ze 12 ronden winnen en beginnen met gooien totdat het spel overuren begon. En zo slaagde Camb er uiteindelijk in om in de buurt van het wereldrecord van 112 assists te loeren.

De streamer zal volgende week proberen het record te breken, en hoewel sommigen hem steunen, zijn de meeste spelers niet blij. Deze TikTok gaat in tegen tal van ongeschreven Valorant-regels. Bijvoorbeeld het spel gooien, teamgenoten beschadigen en doelbewust de voortgang van teamgenoten schaden als je alleen bent.

Het is een leuke uitdaging, maar er is geen tijd meer voor grappen in Valorant. De competitieve modus wordt uitdagender met de Valorant Premier-modus. Misschien wilt u de zaag scherper maken door te kiezen voor de beste Valorant-draadkruiscodes om de concurrentie voor te blijven.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in