Valorant-spelers voeren Dua Lipa-cover uit met behulp van in-game communicatie in virale TikTok

0
159


TikTok heeft een schat aan gamecontent geproduceerd en een groep Valorant-spelers heeft fans weggeblazen met hun cover van Dua Lipa’s hit ‘Levitating’ op de korte video-app.

Muzikale acts in gaming zijn verre van een nieuwe trend, maar er zijn er maar weinig die zo ver zijn gegaan als deze groep getalenteerde vocalisten, die zichzelf Val 5 noemen, die TikTok in vuur en vlam hebben gezet.

Hun aanpak combineert gaming en muziek op een unieke manier, en een soepel bewerkte video helpt het geheel samen te voegen om hun unieke vaardigheden goed te laten zien.

Dappere spelers gaan viraal na het uitvoeren van Dua Lipa’s ‘Levitating’ met behulp van in-game communicatie

De video begint met een warm welkom voor iedereen die de groep nog niet heeft gehoord, voordat hij in een oogverblindend optreden van een van de grootste nummers van 2020 duikt.

Elk lid van de groep (MissKitsunee, Pradaya, bibi, mantaroni en chick fLix) neemt een deel van het nummer in beslag en ze schitteren met gelijke mate gedurende de twee minuten durende ervaring.

Hoewel een introductie tot zoiets op het eerste gezicht misschien overbodig lijkt, is het aan het eind van de dag toepasselijk, aangezien de groep dit al geruime tijd doet. Samen hebben ze alles gecoverd, van Rex Orange County tot muziek van Phineas and Ferb van Disney Channel, en als resultaat hebben ze meer dan 500.000 volgers verzameld op Pradaya’s account.

Hun formaat blijft hetzelfde in de video’s. De groep speelt een nummer in Valorant en produceert met een beetje hulp van de montage iets dat nergens anders op internet wordt gemaakt.

Dit specifieke uitje leverde de groep alleen al 521.000 likes op en het lijkt erop dat hun beklimming vanaf hier alleen maar zal blijven zweven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in