Valorant-speler krijgt gratis coachingsessie nadat triest TikTok-interview viraal gaat

0
76


Nadat een triest TikTok-interview viraal ging, kreeg een op Silver gerangschikte Valorant-speler de kans voor een gratis coachingsessie van Keeoh tijdens zijn subathon.

Valorant kan een heel moeilijk spel zijn om in te komen. Als al je vrienden Plat/Diamond zijn terwijl je vastzit in Silver en worstelt om te verbeteren, kan het moeilijk zijn om in te halen.

In een triest Tik Tok-interview, Twitter-gebruiker kleine feestjes leek bedroefd over zijn huidige stand van zaken en zijn lage Valorant-rang. Hij zei dat hij “geen b****es” heeft en dat hij “gefocust is op zijn Valorant-rang” ondanks dat hij Silver 2 is.

Gelukkig zag Keeoh van Cloud9 het interview en gaf deze speler een helpende hand om die rang omhoog te krijgen.

Keeoh te hulp met Valorant-coaching

Toen Keeoh zei dat hij deze speler zou coachen als hij hem zou vinden, blufte hij zeker niet. Toen litdopedude eenmaal vastbesloten was om de man in de Tik Tok te zijn, maakte Keeoh wat tijd vrij om de broodnodige coaching te bieden.

Had Keeoh hiervoor ooit iemand in Valorant gecoacht? Nou… nee, maar hij is zeker een sterke Valorant-speler.

litdopedude maakte zijn intro op stream en leek optimistisch over hoe de dingen met go zijn, zeggende: “Ik ben ingebeld, ik heb een pindakaas en jam, ik ben goed”, gevolgd door te beweren dat hij vroeger een hele pot met pindakaas in twee dagen. Dat is een manier om jezelf voor te stellen.

Het bleek dat zijn mikken en vizier volgens Keeoh goed waren. Maar zijn spelgevoel ontbrak en er zijn zeker enkele stappen die hij zou kunnen nemen om zijn gameplay te verbeteren.

Ze bespraken alles, van het verfijnen van zijn gevoeligheid tot wanneer/hoe vaardigheden moeten worden gebruikt. En hoewel litdopedude geen overwinning kon behalen, speelde hij individueel goed en leerde hij veel.

Sommige virale video’s doen de ronde en verdwijnen, maar voor litdopedude slaagde hij erin een gratis coachingsessie te bemachtigen en een vriend van een Riot-pistool.

Ondanks dat Keeoh geen coachingervaring had, leken beide partijen het naar hun zin te hebben tijdens de coachingsessie. Beiden wilden ook nog een sessie doen zodra de rang van litdopedude hoger wordt.

Deze virale Tik Tok-video had een verrassend gezond einde dankzij het feit dat Keeoh zijn hand uitstak en een coachingsessie mogelijk maakte.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in