VAE: TikTok Now-gebruikers onder de 16 krijgen standaard een privéaccount – Nieuws

0
78


Met de nieuwe app kunnen gebruikers authentieke momenten delen met vrienden en familieBestandsfoto

Bestandsfoto

Gepubliceerd: vr 16 sep 2022, 19:40

Laatst bijgewerkt: vr 16 sep 2022, 21:10

Als iemand onder de 16 jaar een account aanmaakt om de TikTok Now-app te gebruiken, net als TikTok, wordt zijn account standaard privé gemaakt, zei het bedrijf onlangs. TikTok heeft op donderdag 15 september aangekondigd dat het zijn reeks creatietools heeft uitgebreid met een nieuwe functie – Tiktok Now.

TikTok Now is een dagelijkse foto- en video-ervaring waarmee gebruikers hun authentieke momenten kunnen delen met vrienden en familie. Naast de productlancering heeft TikTok ook verschillende veiligheidsregels hersteld, vooral voor jongere gebruikers.

“Creators hebben de controle over wie hun inhoud kan bekijken of gebruiken. Ze kunnen anderen blokkeren en kiezen welke reacties op hun inhoud worden weergegeven. En als iemand gedrag tegenkomt waarvan hij denkt dat het in strijd is met de communityrichtlijnen, kunnen ze dit ter beoordeling melden”, aldus het bedrijf.

Degenen onder de 18 jaar kunnen hun inhoud niet delen met de Explore-feed en gebruikers tussen 13 en 15 jaar hebben de commentaaropties beperkt tot alleen vrienden om te helpen beschermen tegen ongewenste interacties, voegde het bedrijf eraan toe.

Wat is TikTok Nu?

TikTok Now nodigt gebruikers en hun vrienden uit om vast te leggen wat ze op dat moment doen met de camera aan de voor- en achterkant van hun apparaat, waardoor verbindingen en entertainment in een leuk formaat mogelijk worden.

Gebruikers ontvangen dagelijks de prompt om een ​​video van 10 seconden of een statische foto vast te leggen, zodat ze snel en eenvoudig kunnen delen wat ze van plan zijn.

“In de MENA-regio is TikTok Now toegankelijk vanuit zowel TikTok als de nieuwe TikTok Now-app”, aldus het bedrijf in een persbericht. In sommige landen is TikTok Now mogelijk beschikbaar binnen TikTok,

TikTok veiligheidsmaatregelen

  • Die 18 jaar en ouder hebben extra instellingen voor delen
  • Naast het delen met wederzijdse vrienden, kunnen ze ervoor kiezen om hun berichten te delen met de bredere TikTok Now-community op basis van de privacy-instellingen die ze hebben gekozen
  • De standaardinstelling is ‘Vrienden kunnen bekijken’.

Om de privacy-instellingen voor TikTok Now te wijzigen:

  • Tik in het berichtscherm op ‘Vrienden kunnen bekijken’ of op Iedereen
  • Als u op iedereen klikt: iedereen in uw omgeving kan uw TikTok Now-berichten bekijken. Houd er rekening mee dat mensen die u niet volgen of u niet terugvolgt, geen commentaar kunnen geven op of interactie kunnen hebben met uw TikTok Now-berichten

LEES OOK:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in