Vader van de bruid gaat viraal op TikTok voor het doen van de dougie

0
90


Vader- en dochterdansen zijn een traditioneel hoofdbestanddeel van bruiloften. Ze hebben de neiging om ergens tussen betraand zoet en hilarisch cringey te variëren. Maar soms, zoals het geval was met Brittany Revell en haar vader Kelly, kunnen ze zo cool zijn dat miljoenen mensen geboeid raken.

De video van Brittany en Kelly, die meer dan 40 miljoen views op TikTok vergaarde, ik maak er geen grapje over, laat het paar zien dat op sneakers loopt (Brittany’s waren wit omdat, hallo, trouwjurk) op hun “dans door de decennia”.

Het begon allemaal met Young MC’s “Bust a Move”, om je een duidelijk beeld te geven. En een zet breken, dat deden ze.

Hoewel het duo een handvol iconische moves deed – de tootsie roll, de MC Hammer-dans, de Carlton, om er maar een paar te noemen – was ’the dougie’, beroemd gemaakt door Cali Swag District, de overduidelijke favoriet bij de fans.


Bretagne is duidelijk geen onbekende in het breken van een beweging en toonde haar vaardigheden, maar Kelly had het publiek (en het internet) absoluut gevloerd. Hij nagelde niet alleen elke beweging, maar hield een constante grijns van oor tot oor.

“Reden nummer 1838329194920 waarom ik van mijn vader hou”, schreef Brittany in haar bijschrift.

Anderen prezen beide dansers voor het leveren van een onvergetelijk optreden.

“Ik zou helemaal gek worden als ik dit op een bruiloft zou zien”, schreef iemand.

“Dit is waarschijnlijk DE beste TikTok die ik ooit heb gezien. Jij en je vader zijn echte rocksterren!! Gefeliciteerd!!” nog een toegevoegd.

Brittany vertelde The Morning Show op Channel 7 dat zij en Kelly al sinds ze klein was samen dansen “voor de lol in de woonkamer”. “Hij heeft altijd wat ritme gehad, maar ik wist niet dat hij de bewegingen zo kon oppikken”, grapte ze. Hé, er is altijd iets nieuws te leren over lieve oude vader.

Brittany deelde ook in een interview met NBC News dat mensen reageerden op meer dan alleen indrukwekkende choreografie – het raakte hen op een oprecht niveau.

“Ik denk dat het een beetje uniek is om te zien dat een vader van Aziatische afkomst zich kan openen, loslaten en gewoon de muziek en cultuur van hun Amerikaanse kind kan omarmen”, zei ze, eraan toevoegend dat verschillende mensen die geen relatie hadden met hun vaders prezen hoe “inspirerend” het was om het plezier te zien dat Bretagne en Kelly creëerden en hen aanmoedigde om “beter te zijn met hun toekomstige kinderen.”

Bruiloften zijn een viering van liefde, en dat kan verder gaan dan de bruid en bruidegom. Deze vader sprak zijn liefde uit op de dansvloer, en het geeft ons allemaal iets om over te lachen.

De kans is groot dat Bretagne en haar vader nog meer geweldige dansvideo’s blijven plaatsen. Je kunt op de hoogte blijven door Bretagne hier op TikTok te volgen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in