Uw gids voor snel groeiende volgers

0
13


Dansuitdagingen, tienercrooners, grappen en snel entertainment.

Daar denk je aan als je TikTok noemt.

Dus, waarom is het belangrijk om te leren hoe je TikTok zakelijk kunt gebruiken?

Waarom maakt het uit hoeveel TikTok-volgers je hebt, en waarom wil je meer TikTok-volgers?

Ten eerste biedt het een nieuwe manier om een ​​grote doelgroep te bereiken.

Maar als voordelen zoals meer merkbekendheid, hogere zoekresultaten, meer verkeer naar uw website en grotere klantbetrokkenheid klinken als uw key performance indicators (KPI’s), dan begrijpt u waarom u uw TikTok-volgers moet laten groeien.

In deze handige gids leest u hoe u gratis en betaald meer TikTok-volgers krijgt.

Hoe organische TikTok-volgers sneller te laten groeien?

TikTok is momenteel een populair digitaal marketingkanaal.

Wat TikTok zo’n verslavende app voor je doelgroep maakt, is de zeer gepersonaliseerde ‘For You’-feed. Dit wordt strak geregeerd door het algoritme.

De uitdaging bij het genereren van volgers op TikTok is dus hoe u uw inhoud voor uw doelgroep kunt krijgen op hun For You-pagina (FYP).

Hier zijn de basisprincipes over hoe u uw TikTok-volgers kunt laten groeien en met het algoritme kunt werken, niet ertegen.

Zorg eerst dat u duidelijk weet wie uw publiek is

Het definiëren van je doelgroep is van toepassing op alles wat met digitale marketing te maken heeft, dus ik ga hier niet te veel over uitweiden.

Laat het gezegd worden dat niet elke TikTok-gebruiker jouw nichepubliek is.

Het creëren van inhoud om het aantal volgers te vergroten, kan alleen maar leiden tot een piek in ijdelheidsstatistieken en niet in statistieken die de naald verplaatsen.

Onderzoek wat je doelgroep doet op TikTok, dan kun je TikTok-video’s maken die voor hen uniek en specifiek aantrekkelijk zijn.

Upgrade uw TikTok-account naar een TikTok Pro-account

Het is misschien de moeite waard om je TikTok-account te upgraden naar Tiktok’s pro-account als je serieus meer TikTok-volgers wilt krijgen.

Naast het toevoegen van een link naar hun TikTok-profiel, stellen zakelijke accounts merken in staat om bij te houden hoe hun video’s presteren om meer volgers te krijgen.

Profiteer van TikTok-trends

TikTok kent veel trends, waarvan liedjes en muziek vaak centraal staan.

Dit komt omdat platenlabels vaak met TikTok werken om de nummers van hun artiesten in de app te pushen, omdat het hun verkoop kan helpen verhogen en de kans vergroot dat het nummer bovenaan de hitlijsten staat.

Het is vrij eenvoudig om een ​​trending nummer in je video te gebruiken; TikTok zal het aanbevelen!

Het gebruik van trending-nummers in uw inhoud is een goede strategie om uw TikTok-volgers te vergroten, omdat het uw kansen vergroot dat uw inhoud wordt aangeboden aan (of wordt gezocht door) nieuwe gebruikers.

Leid je TikTok-volgers op

We vinden dat de belangrijkste TikTok-inhoud voor bedrijven en individuen meestal een mix is ​​van educatief en amusement.

Het verpakken van uw waarde en producten in slim geproduceerde inhoud is een geweldige manier om uw publiek te informeren en voor te lichten over hoe u hun leven een beetje gemakkelijker kunt maken.

Gebruik de juiste hashtags, op de juiste manier

TikTok werkt niet alleen met platenlabels, maar werkt ook regelmatig samen met andere soorten bedrijven.

Het gebruikt hashtags en geluid als basis.

Door gebruik te maken van trending en relevante hashtags krijgt uw inhoud een grotere kans om in het FYP van uw doelgroep te komen.

Verken trending hashtags in-app of met deze hashtag-generatortool.

Of, wanneer u de ondertiteling voor de video maakt, hoeft u alleen maar op # te drukken om relevante hashtagsuggesties van TikTok te produceren. Gebruik deze.

Om meer volgers te krijgen, draait alles om timing

Zoals bij de meeste andere sociale-mediaplatforms, moet u weten wanneer het een goed moment is om uw inhoud te plaatsen.

Probeer te posten wanneer meer van je ideale kijkers op TikTok zijn om snel weergaven te krijgen, wat meestal meer TikTok-volgers oplevert.

Probeer ’s ochtends vroeg (woon-werkverkeer), lunchtijd (werkpauzes) en late avonden (bankscrolling), omdat dit meestal is wanneer TikTok-gebruikers op hun telefoon zitten.

Upload in wezen video’s wanneer uw doelgroep online is.

Verlichting is belangrijk

Afgezien van een goede videokwaliteit waar TikTok-gebruikers van kunnen genieten, moet het platform weten dat je video’s veilig zijn voor alle kijkers.

Gebruik daarom goede verlichting in je video’s.

Maak en doe mee aan TikTok-uitdagingen

TikTok-uitdagingen zijn een erg populair formaat in de app en vormen vaak op elk moment een groot deel van de trending content.

Als je TikTok-volgers organisch wilt laten groeien, overweeg dan om deel te nemen aan de TikTok-uitdagingen waaraan je doelgroep deelneemt.

Gebruik Stitch om met andere TikTok-makers te werken

Eind 2020 introduceerde TikTok een nieuwe functie genaamd Stitch, en het is een geweldige manier om je volgers snel te laten groeien.

Het idee van stitching is om een ​​paar seconden van de video van iemand anders te gebruiken als onderdeel van je eigen video om te informeren, een gesprek te laten groeien of een onderwerp uit te breiden.

En omdat Steken nog relatief nieuw zijn, geeft TikTok de voorkeur aan steken in de FYP boven gewone video’s.

Dus werk samen met andere TikTok-makers en ga aan de slag!

Maak cross-promotie van uw video’s om meer volgers te krijgen

Marketing is meer dan alleen TikTok.

Ik weet dat je dit weet, maar het is slechts een herinnering om een ​​full-funnel, multi-channel digitale marketingstrategie te hebben die ook andere sociale-mediaplatforms omvat.

U maakt al gebruik van de andere sociale mediaplatforms van uw merk, zoals YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, enz. om specifieke doelgroepen te bereiken met unieke berichten.

Nu kunt u deze platforms gebruiken om uw TikTok-video’s te delen.

Op deze manier promoot je je TikTok-video’s op je andere sociale platforms.

Zo weet je doelgroep dat het merk een actief TikTok-profiel heeft en krijg je dus meer volgers.

Gebruik door gebruikers gegenereerde inhoud

Na verloop van tijd begin je een behoorlijke verzameling door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) op TikTok te verzamelen.

Dit kan helpen om het merkvertrouwen te vergroten, de betrokkenheid van gebruikers te vergroten, het bereik te vergroten en meer volgers te krijgen.

Om UGC te laten escaleren, waarom zou u niet uw eigen uitdaging beginnen, een wedstrijd organiseren of uw eigen hashtag-trend beginnen?

Gebruik TikTok-groeitools

Je hoeft niet alle administratie zelf af te handelen als het gaat om het verzorgen van gratis TikTok-volgers.

Overweeg om contact te maken met uw doelgroep via TikTok-groeitools van derden.

Deze tools automatiseren de dagelijkse taken om meer volgers op TikTok te krijgen.

Bijvoorbeeld het volgen en ontvolgen van andere gebruikers, het leuk vinden en reageren op berichten en alle andere taken die nodig zijn om uw account te laten groeien.

Ga in gesprek met uw gebruikers

Een trefzekere manier voor TikTok-makers om volgers te krijgen, is door met hun huidige volgers op TikTok in contact te komen.

Like, reageer en reageer op reacties.

Dit alles werkt in de richting van het opbouwen van relaties met volgers en andere makers van inhoud.

Betaalde strategieën voor het vergroten van TikTok-weergaven en volgers

Moeite om gratis volgers te krijgen?

TikTok-advertenties – of het nu in-feed of in-stream add-ons zijn – stellen u in staat een breder publiek te bereiken, meer TikTok-volgers te krijgen en interactieve betrokkenheid te vergroten.

Hier leest u hoe u het algoritme kunt omzeilen en uw volgers op TikTok en weergaven kunt laten groeien met betaalde media.

TikTok-advertenties gebruiken

Gebruik TikTok Ads Manager om toegang te krijgen tot een hele planeet vol TikTok-gebruikers.

Om dit te doen, moet je een TikTok-adverteerdersaccount maken.

U beschikt over verschillende hulpprogramma’s voor advertentiebeheer, zoals targeting, aangepaste doelgroepen, het maken van advertenties en inzichtrapporten om de advertentieresultaten te maximaliseren.

U kunt advertentie-opties kiezen zoals in-feed advertenties, TopView, Brand Takeover, Brand Hashtag Challenges en Branded Effect, allemaal afhankelijk van uw budget en uw doelgroep.

Promoot je video’s

Je kunt Promoten gebruiken om je publiek te bereiken, websiteverkeer te vergroten en volgers op te bouwen met je organische TikTok-video’s.

Het is vermeldenswaard dat de enige video’s die u kunt promoten, video’s zijn die originele geluiden of geluiden gebruiken die geschikt zijn voor commercieel gebruik.

Voeg een sterke CTA toe

Zoals met alles wat met digitale marketing te maken heeft, krijgt u een beter resultaat als u mensen vertelt wat ze vervolgens moeten doen.

Of het nu gaat om volgen, kopen, aanmelden of reageren, uw resultaten zijn afhankelijk van het gebruik van effectieve call-to-actions (CTA’s) in uw campagnes.

Afsluitende gedachten

De beste manier om je volgers op TikTok voor zowel merken als individuen te laten groeien, is door eerst te weten met wie je contact wilt maken.

Dit geldt voor alle social media platforms.

Om vervolgens meer volgers naar je TikTok-profiel te krijgen, maak je video’s die resoneren met je ideale publiek en die gebruikmaken van trends zoals trending muziek, uitdagingen en hashtags op het platform.

Er zijn geen shortcuts om organisch op de FYP te verschijnen om meer volgers te krijgen, dus doe het huiswerk, doe het werk en geniet van de resultaten.

Als organisch echter te traag voor je is, kun je je TikTok-account upgraden naar een Pro TikTok-account en views kopen via TikTok’s eigen advertentieservices.

Zoals bij alle campagnes op uw sociale mediaplatforms, vergeet niet om een ​​sterke CTA op te nemen, zodat uw kijkers loyale volgers worden.

Meer middelen:


Uitgelichte afbeelding: Roman Samborskyi/ShutterstockLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in