UPS TikTok gaat viraal en onthult hoeveel chauffeurs verdienen

0
97


De afgelopen dagen is er weer een TikTok-video viraal gegaan, dit keer zijn het UPS-chauffeurs die onthullen hoeveel ze betaald krijgen, wat sommige kijkers verbaasde.

De TikTok-video toont twee UPS-chauffeurs die aan het praten zijn, een die een reactie op de originele video ‘naaid’, waarin staat dat het beste eraan is dat mensen niet weten hoeveel UPS-chauffeurs daadwerkelijk betaald krijgen. Deze video is nu in slechts 5 dagen tijd meer dan 3 miljoen keer bekeken.

De video begint met een chauffeur die vertelt hoe hij $ 40 per uur krijgt als UPS-chauffeur, gevolgd door een verhaal uit een ander verhaal dat uitlegt hoe hij in het gebouw begon en pas toen hij een collega op de parkeerplaats vroeg hoe hij slaagde erin zulke mooie auto’s te besturen. Toen hij erachter kwam wat de mogelijkheid om te verdienen was, stapte hij over naar chauffeur en heeft er sindsdien geen spijt van.

TikTok-bron: @dannyamosjr

UPS-chauffeurs betaalden goed, maar hebben te maken met zware werkomstandigheden

UPS-chauffeurs genieten een hoger dan gemiddeld loon met aanzienlijke voordelen die grotendeels te danken zijn aan hun vakbondslidmaatschap, waardoor ze collectief kunnen onderhandelen over zaken als lonen en voordelen.

Hoewel sommige TikTok-kijkers dit moeilijk te geloven vonden, stelt Danny in het commentaargedeelte dat, terwijl chauffeurs kunnen beginnen bij ongeveer $ 20 per uur, dat aantal escaleert tot “$ 41,47 rechtstreekse tijd” met een “overurentarief van iets meer dan 62 per uur.” Hij beweert dat dit een “vierjarige loonsverhoging voor vakbonden” is.

Bovendien genieten chauffeurs van voordelen die andere chauffeurs in de bezorgindustrie niet zien. Andere voordelen van werken voor het bedrijf zijn niet alleen een goed inkomen, maar ook voordelen zoals gezondheidszorg, een pensioen, aandelenopties en lange vakanties.

UPS wordt vertegenwoordigd door The International Brotherhood of Teamsters, die de 86.000 chauffeurs in het hele land vertegenwoordigt, en in de zomer begonnen ze hun campagne voor de contractverlenging die volgend jaar plaatsvindt. Een groot knelpunt waren echter de werkomstandigheden met veel UPS-chauffeurs die deze zomer te kampen hadden met de hitte. Iets waar andere koeriersbedrijven niet dezelfde problemen mee hebben gehad.

Het zal interessant zijn om te zien waar de Teamsters volgend jaar over kunnen onderhandelen en of de verbetering van de arbeidsomstandigheden bij de onderhandelingen over het nieuwe contract ten koste gaat van het loon van de chauffeur.

Om enkele van deze punten te verduidelijken, heeft een UPS-woordvoerder de volgende verklaringen met betrekking tot de chauffeursvergoeding vrijgegeven:

“Fulltime pakketbezorgers hebben gemiddeld ongeveer $ 95.000 per jaar aan lonen … De totale vergoeding voor chauffeurs (inclusief gezondheids-, welzijns- en pensioenbijdragen) is ongeveer $ 145.000 per jaar (gemiddeld)”,

De UPS-woordvoerder toegevoegd: “Na vier jaar verdient een UPS-chauffeur het hoogste tarief en verdient hij ongeveer $ 42 per uur … trekker-opleggerchauffeurs verdienen gemiddeld $ 112.000 per jaar aan lonen, met een extra $ 50.000 aan “gezondheids-, welzijns- en pensioenbijdragen.”

“Bijna de helft van de fulltime chauffeurs van UPS (49%) heeft ten minste 15 jaar bij het bedrijf en krijgt minimaal 4 weken vakantie per jaar”, schreven ze. “Fulltime chauffeurs krijgen daarnaast gemiddeld 18 extra vrije dagen (vakantiedagen, optiedagen en ziektedagen) per jaar.

Maak contact met ons en andere eigenaren van kleine bedrijven

Ga naar onze Facebook-groep voor verkopers van kleine bedrijven en communiceer met andere eigenaren van kleine bedrijven.

Volg ons op facebook, Twitteren LinkedIn om op de hoogte te blijven van relevant nieuws en zakelijke inzichten voor uw online bedrijf.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Zakelijke inzichten voorof uw online bedrijf Gepresenteerd met een vleugje humor

We delen uw gegevens niet en u kunt zich op elk moment uitschrijven.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in