Universiteit van Phoenix Exponentiële groei van volgers op TikTok® markeert succesvolle aanpak voor het bevorderen van de gemeenschap op sociale platforms

0
106


FENIKS–(BUSINESS WIRE)–University of Phoenix blijft profiteren van ongekende groei op sociale platforms, waaronder TikTok, Facebook en LinkedIn, wat het succes aantoont van haar benadering van online gemeenschapsvorming. Na de lancering van een TikTok-account in december 2021 heeft het account van de universiteit inmiddels meer dan 235.000 volgers.

Uit het University of Phoenix Career Institute® 2022 Career Optimism Index®-onderzoek waarin de staat van de loopbaantrajecten van Amerikanen werd beoordeeld, bleek dat bijna 80% van de werknemers optimistisch was over hun loopbaan. De sociale media-onderneming van de University of Phoenix versterkt dat optimisme door de inhoud te concentreren op interesses voor loopbaanmobiliteit met materiedeskundigen en thought leadership op loopbaanstrategie.

“Onze sociale onderneming zet zich in om een ​​sterk gevoel van verbondenheid te creëren voor onze studenten en alumni”, zegt Amy Ortega, directeur sociale media aan de Universiteit van Phoenix. “Onze aanpak is om een ​​positieve ruimte te creëren waar we de overwinningen van individuen vieren en carrièregerichte, relevante inhoud en praktisch advies bieden aan onze gemeenschappen. Onze gemeenschap zoekt naar mogelijkheden om met elkaar om te gaan, te entertainen en ook samen plezier te hebben!”

De sociale strategie van de University of Phoenix past best practices toe op het gebied van community-building op sociale media, met sociale inhoud en livestreams die zijn gericht op authentiek zijn, relaties aangaan, waarde toevoegen, studenten en alumni opleiden en vieren. Op TikTok werkt het sociale team van de universiteit bijvoorbeeld samen met makers om rijke en boeiende inhoud te ontwikkelen en om te communiceren met de studentengemeenschap, video’s opnieuw te delen en responsief te zijn. “We gebruiken sociale media als een plaats voor tweerichtingscommunicatie”, deelt Ortega. “Onze communityleden kennen onze communitymanagers bij naam.”

University of Phoenix meet succes op sociale platforms door hoge volgers, hoge betrokkenheid, hoeveelheid interactieve inhoud met constante schijnwerpers en functies, en extreem positief sentiment. Als voornamelijk online universiteit zijn de snelle groei en aanhoudende connecties met het online publiek van studenten en alumni het bewijs dat een fysieke campus niet nodig is om je verbonden te voelen en een gemeenschap op te bouwen.

Vanessa Vasquez, een student in het Bachelor of Health Sciences Administration-programma, houdt zich actief bezig met sociale accounts van de University of Phoenix en andere leden van de gemeenschap. “Ik denk dat ik door de steun van de gemeenschap en de sociale media van UOPX het gevoel had dat ik niet de enige ben in deze universiteitservaring”, vertelt Vasquez. “Het gaf me de motivatie die ik nodig had op momenten dat ik me gestrest en onzeker voelde over mijn toekomst.”

Eerder dit jaar werd University of Phoenix uitgenodigd door LinkedIn, het vooraanstaande professionele sociale netwerkplatform, om een ​​nieuwsbrief te produceren als onderdeel van een groep voor vroege toegang. De Carrière met vertrouwen™ nieuwsbrief lanceerde zijn eerste editie op 31 januari en heeft in de volgende maanden meer dan 130.000 abonnees bereikt. De nieuwsbrief vormt een aanvulling op en belicht regelmatig inhoud van een uitgebreide reeks loopbaanondersteuningsfuncties die worden aangeboden als onderdeel van de inzet van de University of Phoenix Career Services for Life®, die actieve studenten biedt en afgestudeerden van diploma- en certificaatprogramma’s toegang tot loopbaandiensten en -ondersteuning, een hub voor werkbronnen en -hulpmiddelen, loopbaancoaching, cv-opbouw, hulpmiddelen voor loopbaanverkenning, voorbereiding op sollicitatiegesprekken, netwerken en mentorschappen.

Sociale communities van de University of Phoenix zijn beschikbaar op LinkedIn, TikTok, Facebook en Twitter.

Over Universiteit van Phoenix

University of Phoenix innoveert voortdurend om werkende volwassenen te helpen hun loopbaan te verbeteren in een snel veranderende wereld. Flexibele schema’s, relevante cursussen, interactief leren en Career Services for Life® helpen studenten om hun loopbaan en persoonlijke ambities effectiever na te streven en tegelijkertijd hun drukke leven in evenwicht te houden. Voor meer informatie bezoek phoenix.edu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in