UM Vandaag | Studenten | TikTok-wedstrijdregels

0
6


24 november 2022 —

Volg @umstudent vandaag nog: https://www.tiktok.com/@umstudent

Meedoen om te winnen: volg @umstudent op TikTok, like de wedstrijdvideo, plaats een opmerking op basis van de specifieke wedstrijddetails en tag een vriend. Eén opmerking is gelijk aan één inzending voor de wedstrijd. Deel voor 5 bonusinzendingen een TikTok-video van de specifieke wedstrijdactiviteit en tag @umstudent. PRIVÉ TikTok-accounts moeten OPENBAAR zijn tijdens de wedstrijd om in aanmerking te komen voor bonusinzendingen.

Opmerkingen die gevaarlijk gedrag, negatief of aanstootgevend taalgebruik, of de consumptie van alcohol, cannabis of illegale middelen weergeven, komen niet in aanmerking. Alle andere inzendingen die tijdens de wedstrijdperiode worden geplaatst, worden in overweging genomen en er wordt een select aantal winnaars gekozen (niet meer dan 4 winnaars per wedstrijd). Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Winnaars van de wedstrijd ontvangen een cadeaubon van de UM Bookstore ter waarde van $ 25.

De winnende inzendingen worden willekeurig geselecteerd door een online generator. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via een TikTok-bericht van @umstudent. Geen enkel ander TikTok-account zal contact met je opnemen over deze wedstrijd.

De wedstrijd staat open voor alle UM-studenten. Winnaars wordt gevraagd een formulier voor de verklaring van de ontvanger van het honorarium in te vullen om hun prijs in ontvangst te nemen. De prijs wordt naar de winnaars gemaild.

Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met TikTok, Inc. Door deel te nemen, bevestigen deelnemers dat ze 13+ jaar oud zijn, ontslaan ze TikTok van verantwoordelijkheid en gaan ze akkoord met de gebruiksvoorwaarden van TikTok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in