Uitgelegd wat de onschuldtestquiz is op TikTok, vragenlijst, scorebetekenis, hoe het te doen en online link

0
86


Hier leest u hoe u de trending Innocence Test-quiz doet en uw antwoorden verzendt naar TikTok, waar het momenteel trending is, de vragen kent en de betekenis scoort

In de loop der jaren hebben verschillende persoonlijkheidsquizzen en -tests aan populariteit gewonnen op TikTok, waaronder de bekende menselijke gevoelstest en de mentale leeftijdstest, die beide aanleiding gaven tot wijdverbreide app-trends.

Wat is de onschuldtestquiz op TikTok, vragenlijst, scorebetekenis, hoe het te doen en online link

Een quiz die onlangs aan populariteit won op TikTok, was voor het eerst succesvol in 2020. De “Onschuldtest” bepaalt je niveau van onschuld op basis van hoeveel van een lijst met activiteiten je hebt ondernomen.

Gebruikers 50shades of grace en @ellemn0 hebben de test gemaakt als een modernere update van de razend populaire Rice Purity-test uit de jaren 80, die de laatste jaren ook behoorlijk populair is geworden op sociale media.

Hoe de “onschuldtest” op TikTok doorstaan?

U hoeft alleen deze website te bezoeken om deze versie van de Innocence Test af te leggen. De lijst bevat 100 activiteiten, waaronder ‘in iemands DM’s geschoven’ en ‘op een date geweest’.

Nadat u elke voltooide activiteit heeft afgevinkt, gaat u naar de onderkant van de pagina en klikt u op ‘Bereken mijn score’. Dit brengt u naar een resultatenpagina waar uw score wordt weergegeven en kort wordt uitgelegd wat het betekent.

Maak gewoon een screenshot van de pagina en sla deze op in je filmrol om je resultaten op TikTok te delen. Gebruik vervolgens de functie “Uploaden” om de schermafbeelding op te nemen in een TikTok-video.

In de afgelopen paar jaar hebben sommige gebruikers duizenden views en likes verzameld voor video’s over de test, en de test wordt in 2022 opnieuw populair.

DE ONSCHULDSTEST: WAT IS HET?

De Innocence Test is een verzameling van 100 uitspraken over verschillende ondeugden waar mensen hun hele leven mee te maken hebben. De uitdrukkingen “rookte een sigaret”, “sloop naar buiten” en “had een nep-ID” zijn enkele voorbeelden.

Je moet elke uitspraak die je al hebt gedaan, controleren en de opdrachten die je nog niet hebt gedaan overlaten om te slagen voor de test. De test berekent vervolgens uw resultaten en laat u weten hoeveel van de 100 uitspraken u hebt gecontroleerd.

Het zal dan uw niveau van onschuld beoordelen en u een bijnaam en een beschrijving toewijzen, zoals ‘engel’ of ‘wild kind’.

De test wordt afgenomen zoals bij de Rice Purity Test, met licht bijgewerkte uitspraken die betrekking hebben op het hedendaagse leven in de 21e eeuw.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in