Uber-chauffeur betrapt op inbraak in appartement vrouw op gruwelijke TikTok

0
12


gepubliceerd: 2022-10-25T19:44:33

Bijgewerkt: 2022-10-25T19:44:44

Een vrouw werd doodsbang achtergelaten nadat ze haar Uber-chauffeur in haar huis betrapte terwijl ze sliep in een virale TikTok die gebruikers op het platform verbijsterd achterlaat.

In 2022 gebruiken mensen uit alle lagen van de bevolking Uber om thuis te komen na een avondje stappen en een TikToker deelde verrassende beelden van haar beveiligingscamera die haar chauffeur in haar huis betrapte.

In een reeks clips onthulde TikToker ‘gigirao’ Ring-beelden van haar chauffeur van de nacht voordat ze haar huis binnendrong terwijl ze sliep.

Volgens gigirao was de rit met de Uber-chauffeur die ze met haar vriend maakte prima, en zei dat hij helemaal niet raar deed. Nadat ze rond 12:50 ’s nachts thuiskwam, ging ze naar bed en de volgende ochtend controleerde ze haar Ring-camera en vond de verontrustende beelden.

(klik hier als TikTok niet laadt)

TikToker betrapt Uber-chauffeur in haar huis

Om 01:40 toen gigirao was gaan slapen, toonden beelden de Uber-chauffeur in haar appartement, en nog enger is het feit dat hij een tijdje griezelig in de deurpost stond.

‘Ik weet niet wat zijn bedoelingen waren als mijn deur niet op slot was in mijn kamer. Hij heeft niets gestolen, wat raar is, want we hadden zoveel waardevolle spullen en zo,’ beweerde ze. “Ik liep mijn kamer uit en zag dat het scherm van mijn woonkamer was opengesneden.”

Ze ging verder met te zeggen dat de man zich nooit had gerealiseerd dat er een Ring-camera in het appartement was, vanwege de manier waarop hij binnenkwam, dus misschien heeft ze wat dat betreft best geluk gehad.

(klik hier als TikTok niet laadt)

De TikToker onthulde dat ze de politie had gebeld en dat de politie bij haar thuis kwam om het te onderzoeken. Uber heeft echter “nog niets gedaan” volgens gigirao.

Er loopt momenteel een onderzoek en de TikToker heeft nog geen aanvullende updates over de zaak gedeeld. Desalniettemin is het zeker een heel eng incident en veel kijkers moedigen Uber aan om actie te ondernemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in