Twitter reageert op TikTok van Kim Kardashian’s honden die in een garage wonen

0
63


Net als haar moeder, Kim Kardashian, weet North West hoe ze het internet moet doorbreken. Sinds de negenjarige haar gezamenlijke TikTok-account met Kim lanceerde (tot grote ergernis van vader Kanye West), gaan haar berichten viraal. (Denk aan haar kijk op de viral Woensdag dansgekte?) Deze kerst ging een van de video’s van North om de verkeerde redenen viraal en maakte Twitter boos op Kim.

Voorafgaand aan Kerstmis plaatste North een TikTok-video van hun twee Pomeranians, Sushi en Sake. Op de melodie van “Baby It’s Cold Outside” toonde de video de twee honden in een soort omheinde kinderbox versierd met een kerstboom, knuffels in kerstmankostuums en kousen. De honden zelf droegen kleine outfits en renden rond en aten. Maar commentatoren wezen er snel op dat het leek alsof de honden in de garage werden gehouden en huilden gemeen over de veronderstelde behandeling van de honden. Bustle nam contact op met het team van Kim Kardashian voor commentaar, maar hoorde niets op het moment van publicatie.

De video lijkt nu te zijn verwijderd, wat gebruikers van sociale media nog meer boos maakte, vooral omdat fans aannemen dat Kim het account beheert. TikTok-gebruiker needthedeets, die de video kon opslaan en opnieuw plaatsen, speculeerde: “Deze video is verwijderd van het account van North. Is het omdat Kim Kardashian niet wil dat mensen denken dat ze hun honden in de garage houden?”

Natuurlijk, het idee dat Kim, wiens geschatte nettowaarde $ 1,8 miljard is, haar honden in een garage houdt, maakte mensen woedend. En ze gingen naar Twitter om hun mening te uiten. Een Twitter-gebruiker schreef: “Kim Kardashian laat haar honden zo in een getto leven. Als miljardair verwachtte ik dat haar honden zindelijk zouden zijn en hun eigen minihuisjes met airconditioning zouden hebben. Ze heeft ze in een garage laten wonen met Walmart-hondenbedden en plaskussens … “

Vooral hondenbezitters begonnen te posten over hoeveel beter ze denken dat hun honden worden behandeld. Gebruiker esra_jassim schreef: “Ik kan vol vertrouwen zeggen dat mijn honden een beter leven hebben dan de honden van Kim Kardashian.”

Ondertussen gaven sommigen lichtelijk constructiever advies. “Worden uw Pommeren in uw garage gehouden als dit waar is, dan verdienen ze betere zorg en training, ze zijn binnenhonden !!!!!”

Niet iedereen gaf echter snel de schuld aan Kim. Een paar commentatoren op de TikTok-video gaven enkele gedachten over waarom de honden waarschijnlijk in orde zijn. “Ze zien er gelukkig uit”, zei een commentator. Terwijl sommigen vermoedden dat de honden in de garage een tijdelijke situatie zouden kunnen zijn. “Ze hadden ze daar tijdelijk kunnen neerzetten als ze een feestdag hadden”, merkte een TikTok-gebruiker op. Een ander speculeerde dat het waarschijnlijk deel uitmaakt van de benchtraining. “Het is absoluut verwarmd, en een hond trainen in een bench is veiliger dan ze zonder toezicht te laten rondrennen. Mijn hond houdt van zijn bench”, luidde het commentaar.

Het is niet de eerste keer dat de honden op de sociale media van de familie verschijnen. In september 2019 postte Kim over de nieuwe puppy’s voordat North hun namen definitief maakte – en gebruikers zouden blij zijn te weten dat ze in de keuken waren. Twee jaar later, in maart 2021, knuffelden moeder en dochter thuis met Sushi en Sake.

Ik hoop dat Kim’s hondjes gelukkig en bloeiend zijn. En genieten van Kim’s landhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in