Twitch Partner Exclusiviteit Regels Wijzigen voor Facebook, YouTube, TikTok en Instagram

0
94


Eerdere beperkingen voor Exclusiviteit voor Twitch-partners zijn opgeheven, waardoor partners kunnen streamen op andere platforms, waaronder YouTube, Facebook, Instagram en Tiktok. Tot nu toe had Twitch een exclusiviteitsbeleid waarbij partners niet elders konden streamen, zodat gebruikers naar Twitch moesten komen om ze te zien, maar de waarde van het binnenhalen van nieuwe kijkers uit alternatieve bronnen, zelfs de belangrijkste rivaal van YouTube Gaming, heeft Twitch waarschijnlijk doen heroverwegen deze overeenkomst.

Wijziging van het beleid voor simultane uitzending van Twitch Partner Exclusiviteit

Zoals onthuld door de officiële FAQ op Partner Exclusivity zijn partners niet meer beperkt tot Twitch, maar ze moeten nog steeds voorzichtig zijn met hoe ze streamen. Deze regelwijziging heeft gevolgen voor “de overgrote meerderheid van Partners op Twitch”. Voor YouTube, Facebook Live en andere “Twitch-achtige services die streaming gedurende langere tijd ondersteunen”, kunnen ze niet simultaan uitzenden op zowel Twitch als die platforms. De dienst is van mening dat “het aangaan van twee streams tegelijk kan leiden tot een suboptimale ervaring” voor de gemeenschap. Gelukkig hoeven partners niet te wachten op enige tijd tussen streaming op Twitch voordat ze ergens anders gaan streamen, waardoor ze gemakkelijk tussen platforms kunnen schakelen.

Dat gezegd hebbende, simulcasting zullen worden toegestaan ​​voor “korte vorm, mobiele services” zoals Tiktok en Instagram Live, in reactie op feedback van partners die hebben gezegd dat ze “andere services willen gebruiken om hun community te laten groeien”. Het is belangrijk voor de groei van het platform dat Twitch minder een ommuurde tuin is en zich openstelt voor de bredere sociale medianetwerken. Twitch stelt zelfs expliciet dat het zijn makers van inhoud wil aanmoedigen om hun Twitch-livestreams op andere platforms en diensten te promoten.

Als onderdeel hiervan stelt Twitch partners ook in staat om hun andere kanalen te adverteren in Twitch-panelen en op hun streams. Aangezien andere populaire Twitch-streamers zoals TimTheTatman, DrLupo, Valkyrae, Ludwig en DrDisrespect de afgelopen jaren om verschillende redenen hebben besloten over te stappen op YouTube Gaming, zal deze nieuwe beleidswijziging waarschijnlijk helpen om het tij te keren.

Ander nieuws: een verbod op Multiversus mods heeft Gus Fring, Master Chief en meer weggevaagd, en Battlefield 2042 seizoen 3 zal veranderingen brengen aan specialisten en een klassensysteem.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in