Twee Kylie Jenner TikTok-lookalikes maken ruzie via hun video’s

0
94


  • Twee lookalikes van Kylie Jenner hebben ruzie op TikTok nadat de een de ander ervan beschuldigde haar te “aanvallen”.
  • TikTok-gebruiker @taylormmad beweerde dat @novaellisson “nepaccounts maakte om commentaar te geven en te liegen” over haar.
  • In een video op TikTok zei @taylormmad dat de andere lookalike haar had “geblokkeerd”.

Twee lookalikes van Kylie Jenner hebben ruzie op TikTok nadat de een de ander ervan beschuldigde haar te “aanvallen” in reacties onder haar video’s en haar later te blokkeren.

TikTok-gebruiker Taylor Madison, die post als @taylormmad, plaatste op 15 augustus een video met een screenshot van wat een nu verwijderde video leek te zijn van mede Kylie-lookalike Nova Ellisson (@novaellisson).

“Ze jaagt op macht, komt na weken nog steeds op me af, censureert mijn kant van het verhaal en blokkeert iedereen die niet zegt wat ze wil horen”, schreef Ellisson in het nu verwijderde TikTok.

Madison zei dat de video over haar ging en dat Ellison ‘krankzinnige dingen zei’.

“Laat me jullie de waarheid vertellen. Ik had een persoon die me lelijk noemde in een opmerking en Nova tagde en zei dat ze de echte deal was, ze leek meer op Kylie, en ik was niet shit,” zei ze, haar vertellend volgers dat ze onmiddellijk besloot de commentator te blokkeren.

Madison zei verder dat Ellison ‘bijna beledigd’ was, omdat ze de commentator had geblokkeerd.

“Eerlijk gezegd denk ik dat het kwam omdat ik toen meer views kreeg”, zei ze.

In de tekst bij de video schreef Madison: “GUYS!!! I don’t care WIE ER MEER LIJKT ALS KYLIE LOL! dat is niet het punt! Als ik mezelf zie, zie ik me gewoon!! Ik probeer niet iemand te zijn ! “

Een TikTok die op 16 augustus door Ellisson werd gepost, leek schermafbeeldingen te tonen waarop ze via Instagram contact opnam met Madison om het probleem te bespreken.

In het bijschrift zei Ellisson dat ze had “geprobeerd” om dingen met Madison op te lossen en erkende dat ze Madison had “geconfronteerd” met het blokkeren van een andere gebruiker. Ze zei ook dat ze zich “3 keer” had verontschuldigd en haar “fout” had toegegeven, maar dat Tay was doorgegaan met “meer TikToks te posten” om het te bespreken.

“Ik heb haar gezegd dat we dingen moesten bespreken”, schreef Ellison in het bijschrift. “Ik weet zeker dat ze me verkeerd heeft begrepen, en ik haar. Ik ben hiermee klaar en ik wil gewoon dat mensen weten wat er achter de schermen gebeurt. Ik probeer niet Kylie te zijn en niemand aan te vallen. Ik hoop dat dit heeft wat voor je opgehelderd❤️”

Volgens de screenshot van het gesprek zei Madison: “Nu heb je je volgers laten geloven dat ik een soort jaloers slecht persoon ben, terwijl dat helemaal niet waar is.”

Ellisson antwoordde dat ze niet wilde dat Madison “boos” op haar zou zijn en dat het haar speet dat ze haar had gekwetst met “valse informatie”, en vroeg ze de andere TikToker om haar video’s over de situatie te verwijderen.

Ellisson zei dat beiden “leedden” aan de vete en dat het er niet “goed uitzag”. Ze stelde ook voor om “de zaken op te helderen” door te doen alsof de vete een “stunt” was.

Madison weigerde de suggestie en zei: “Als je een andere manier kunt bedenken, sta ik er misschien voor open en verwijder ik de video’s.”

Madison plaatste op 16 augustus nog een video, met tekst op het scherm waarin stond dat Ellisson haar had geblokkeerd en opmerkingen over haar video’s had verwijderd die door haar waren geschreven. Ze voegde eraan toe dat ze Ellisson “een kans gaf om verantwoordelijkheid te nemen en de waarheid te vertellen, en dat deed ze niet.”

Noch Ellisson, noch Madison reageerden op verzoeken om commentaar van Insider.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in