TSA-klopje van dove man in Californië doet TikTok kronkelen

0
116


Een man reisde door San Francisco International Airport en onderging een

Een man reisde door San Francisco International Airport en onderging een “agressieve” klop.

Screengrab van de TikTok-video van @danjarvis021

Een man met cochleaire implantaten deelde een persoonlijke klop van dichtbij op San Francisco International Airport, waardoor miljoenen op TikTok gestoord werden.

“Ik heb meer dan tien jaar op een luchthaven gewerkt … en dat was de meest agressieve/buitensporige klop die ik ooit heb gezien”, merkte een kijker op.

Dan Jarvis plaatste zijn ontmoeting op TikTok in een video die meer dan 31 miljoen views heeft. In zijn video is te zien hoe Jarvis op het vliegveld staat terwijl een TSA-agent hem aait en extra maatregelen neemt om zijn genitale gebied meerdere keren te controleren.

“Toen hij over mijn geslachtsdelen wreef, moest ik ongemakkelijk lachen omdat ik niet wist hoe ik erop moest reageren,” vertelde Jarvis aan KRON. “Je kunt zien dat hij mijn penis aanraakt.”

Jarvis, die een cochleair implantaat heeft, kan niet worden gescand met TSA-apparatuur en krijgt in plaats daarvan meestal pat-downs, legde hij uit op zijn TikTok. Deze instantie was echter wat hij ‘next level’ noemde.

“Het is zo duidelijk dat hij (een) lange tijd een specifiek ‘gebied’ aanraakt en niets anders controleert”, merkte een kijker op.

“Ik heb een cochleair implantaat en heb vaak gevlogen. Dit is mij nog nooit overkomen”, aldus een andere kijker.

McClatchy News nam op 14 september contact op met de TSA voor commentaar en wachtte op een reactie.

“TSA-officieren gebruiken de rug van de handen voor het kloppen van gevoelige delen van het lichaam”, zegt de TSA-website. “In beperkte gevallen kan aanvullende screening nodig zijn waarbij een gevoelig gebied met de voorkant van de hand wordt afgeklopt om vast te stellen dat er geen dreiging is.”

Terwijl sommige mensen de agent verdedigden omdat hij zijn werk deed, trokken veel kijkers de uitgebreidheid van de pat-down in twijfel.

“Dit is niet oké”, schreef iemand bij de video van Jarvis, een opmerking die meer dan 1.200 andere kijkers leuk vonden.

Jarvis, die lachte en naar de camera keek tijdens de TikTok, vertelde KRON dat het een reactie was op de ongemakkelijke situatie, en niet dat hij “zichzelf vermaakte”.

“Helaas, wanneer je in een situatie bent waarin iemand, in het bijzonder een persoon met autoriteit, je ruimte binnendringt… In deze situatie heb ik geen controle”, vertelde Jarvis aan de outlet.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in