Trust Software lanceert B2B-afrekenplatform voor TikTok-marketingpartners

0
98


TikTok’s 60+ marketingpartners hebben exclusieve toegang tot Market, het B2B Checkout-platform van Trust Software

DE ENGELEN, 15 september 2022 /PRNewswire/ — Trust Software Inceen fintech die marketingbetalingsproducten ontwikkelt, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Markt, een B2B-kassaplatform gebouwd voor het marketingecosysteem. Naast de lancering van Market heeft Trust Software ook aangekondigd dat TikTok’s meer dan 60 marketingpartners exclusieve toegang krijgen tot het Market-platform, voorkeursprijzen en toegang tot vroege functies. Dit is een aanvulling op de kernfuncties van Market, waaronder directe uitbetalingen, de mogelijkheid om flexibele betalingsvoorwaarden aan te bieden, gestroomlijnde facturering en in betalingen geïntegreerde loyaliteitsprogramma’s.

“Nadat ik met honderden adtech- en martech-bedrijven heb gewerkt tijdens mijn tijd bij Snap en eerder een marketingsoftwarebedrijf heb opgericht, heb ik een diep begrip van de uitdagingen waarmee deze bedrijven worden geconfronteerd”, zegt James Borow, CEO en mede-oprichter, Trust Software. “Cashflow is de sleutel tot deze uitdagingen, omdat deze bedrijven investeren in en werk leveren voordat ze ooit een betaling ontvangen, wat vaak te laat komt. Market helpt deze uitdagingen op te lossen met een kassa-ervaring die flexibele betalingsopties biedt aan eindklanten en vooruitbetaling aan handelaren.”

Market wordt specifiek gelanceerd voor het marketingecosysteem – advertentieplatforms, bureaus, marktplaatsen en SaaS – waardoor bedrijven hun klanten flexibele betalingsvoorwaarden kunnen bieden, sneller betaald kunnen worden en geïntegreerde loyaliteitsprogramma’s kunnen bouwen die de verkoop en retentie kunnen verhogen. Hoewel Market vandaag exclusief wordt aangeboden aan TikTok-marketingpartners, zullen ze de komende weken snel uitbreiden naar andere partnerprogramma’s.

“Markt lost een echt probleem op voor het TikTok-partnerecosysteem. Marketingpartners worden sneller betaald om de cashflow te vergroten, terwijl merken nu kopen en later betalen om te investeren in groei. Het is een zeldzame win-winsituatie binnen het marketingecosysteem.” gezegd David Shawdirecteur van partnerschappen voor het genereren van inkomsten bij TikTok.

Borow vervolgt: “Als een van de grootste wereldwijde advertentieplatforms zijn we verheugd om TikTok-marketingpartners te ondersteunen. Dit zijn bedrijven die ongelooflijke dingen doen op het gebied van marketing en we willen hun facturerings- en betalingsproces helpen vereenvoudigen, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan het bouwen van geweldige producten .”

Over Trust-software

Trust Software bouwt marketingbetalingsproducten, waaronder Market, het onlangs gelanceerde B2B-kassaplatform dat is gebouwd voor het marketingecosysteem. Trust Software is opgericht door een team van Snap-alums en heeft zijn hoofdkantoor in De engelen en wordt ondersteund door Lerer Hippeau, Lightspeed Venture Partners, Manta Ray, Sapphire Sport, Upfront Ventures en Upper90. Meer informatie op https://www.trustsoftware.co/ en http://getmarket.com/.

Media contact: [email protected]

SOURCE Trust-software

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in