Trouwspijt: dit is wat bruiden anders zouden doen, volgens TikTok

0
84


Trouwen is nogal wat. Niet alleen omdat je met de liefde van je leven gaat trouwen (wat natuurlijk belangrijk is), maar ook omdat je voor de gelegenheid waarschijnlijk een flink bedrag neerlegt.

Volgens de website Bridebook voor huwelijksplanning was het gemiddelde bedrag dat Britse koppels in 2021 op hun trouwdag besteedden £ 24.000, dus het is geen kleine vergoeding. Maar wat gebeurt er als je spijt krijgt van delen van je bruiloft?

Dit is wat sommige bruiden ervaren, dus delen ze hun huwelijksspijt op TikTok om te voorkomen dat andere stellen dezelfde fout maken.

In feite is de term ‘huwelijkspijt’ meer dan 82,2 miljoen keer bekeken op het socialemediaplatform, waarbij gebruikers onthullen dat ze overal spijt van hebben, van het kopen van designerschoenen tot het meteen op huwelijksreis gaan.

Dus als je in 2023 of later gaat trouwen, zijn hier de grootste spijt van het huwelijk volgens bruiden op TikTok.

1. Designerschoenen kopen

TikTok-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waar deze vandaan komt.

Gebruiker @rendagrella zei dat het kopen van designerschoenen ter waarde van $ 1.500 (£ 1.248) voor haar trouwdag eerder dit jaar haar grootste spijt was. “Ik had eerlijk gezegd gewoon platte schoenen kunnen dragen,” zei Renata.

Een andere spijt die ze had, was dat ze de dag na haar huwelijk naar haar huwelijksreis was vertrokken, omdat ze een “gewelddadige kater” had.

2. Photobooths en gastenboeken voor polaroidcamera’s

TikTok-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waar deze vandaan komt.

In een andere video, die 1,8 miljoen keer is bekeken, vertelt Caroline Ripa (@carolineripa) over haar spijt van haar huwelijk, waaronder het hebben van een fotohokje, polaroid-gastenboeken en een hekel aan haar haar op de trouwdag.

In de video legde Ripa uit dat ze een fotohokje in “Kardashian-stijl” wilde met een witte achtergrond, maar dat dit niet was voorzien en dat niet veel mensen, waaronder zij en haar nieuwe echtgenoot, het fotohokje gebruikten.

Van de polaroidcamera’s zei ze dat dit een “enorme spijt” was. “Niemand gebruikte het,” voegde ze eraan toe. “Ik denk dat ongeveer 10 mensen het gastenboek hebben ondertekend. Dus ik heb een heel duur gastenboek, ik heb *** ton geld uitgegeven aan film, en niemand heeft het gebruikt.

Ripa legde uit dat haar haar ook niet als haar voelde en dat ze wou dat ze duidelijker was geweest met haar haarstylist. Als ze haar bruiloft echter opnieuw zou doen, zou ze meer wegwerpcamera’s kopen omdat ze die ‘geweldig’ vond.

3. Geen eerste blik werpen

TikTok-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waar deze vandaan komt.

Gebruiker Lovey Lee (@alittlebitlovey) zei dat als ze haar bruiloft opnieuw zou kunnen doen, ze “100% een first look zou doen”.

“Ik negeerde het advies van TikTok, mijn weddingplanner, mijn fotograaf en vrienden, ik luisterde niet naar ze toen ze zeiden ‘je moet eerst kijken’. Ik was er gewoon vast van overtuigd dat ik wilde dat die echt authentieke reactie zou komen toen mijn man me zag toen ik door het gangpad liep, ‘legde Lee uit.

“Diep van binnen wilde ik gewoon dat hij huilde, hij huilt niet, dus ik dacht dat als hij me zag, hij heel emotioneel zou worden en hij huilde niet. Ik denk dat ik mijn hele beslissing nam of hij wel of niet zou huilen, wat zo dom was om terug te kijken omdat hij geen huiler is. En ik verspilde ook waardevolle tijd waar we al onze portretten eerder samen hadden kunnen maken en ik had kunnen genieten van het cocktailuurtje, maar in plaats daarvan haastte ik me de foto’s zodat ik bij het cocktailuurtje kon komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in