Trotse legale immigrant deelt bericht aan Biden in virale TikTok over aanval op ‘MAGA’ Republikeinen: ‘Niet verenigen’

0
91


NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Een trotse legale immigrant deelde zijn boodschap voor president Biden over zijn aanval op de “MAGA”-republikeinen, en waarom hij gelooft dat de woorden van de president allesbehalve “verenigend” waren voor het land.

Alma Ohene-Opare sloot zich aan bij “Fox & Friends Weekend” om zijn reactie op Biden te bespreken, die hij deelde in een virale TikTok.

“Ik kwam naar dit land omdat ik geloofde dat dit de plek was waar mijn dromen uitkomen”, vertelde Ohene-Opare aan co-host Rachel Campos-Duffy. “Ik geloof dat… met hard werken, ik alles voor mezelf en mijn familie zou kunnen laten gebeuren, en in de afgelopen 20 jaar dat ik hier ben, is dat precies wat ik heb gevonden.”

TOM COTTON ZAKLAMPEN BIDEN TOESPRAAK: ‘GEBLOKKEERDE PARTISAN IDEOLOGEN’ DE ECHTE BEDREIGING VOOR DE DEMOCRATIE

“Ik vond liefde, ik vond patriottisme”, vervolgde hij. “Ik heb mensen gevonden die bereid zijn te doen wat nodig is. Ik heb mensen gevonden die me hebben geholpen om mijn studie te betalen, ik heb mensen gevonden die mijn eerste auto voor me hebben gekocht. Ik heb mensen gevonden die me op alle mogelijke manieren hebben geholpen om te zijn waar ik nu ben, en dus als ik eraan denk om Amerika weer groot te maken, is het een terugkeer naar de fundamentele principes waarop dit land is gegrondvest.”

Critici bekritiseerden Biden vanwege zijn opmerkingen tijdens een toespraak in Pennsylvania op donderdag, toen hij beweerde dat “gelijkheid en democratie worden aangevallen” door “MAGA-troepen”.

De Amerikaanse president Joe Biden maakt opmerkingen over wat hij de "voortdurende strijd om de Ziel van de Natie" voor Independence Hall in Independence National Historical Park, Philadelphia, VS, 1 september 2022. REUTERS/Jonathan Ernst

De Amerikaanse president Joe Biden maakt opmerkingen over wat hij de “voortdurende strijd om de ziel van de natie” noemt voor de Independence Hall in het Independence National Historical Park, Philadelphia, VS, 1 september 2022. REUTERS/Jonathan Ernst
(REUTERS/Jonathan Ernst)

Ohene-Opare bracht een nu virale TikTok uit en deelde zijn reactie op de boodschap van Biden.

“In november zal ik voor het eerst mijn stemrecht uitoefenen”, zei Ohene-O’Pare in de TikTok. “Ik begrijp de drang tijdens een verkiezingsseizoen om degenen aan te vallen die u als politieke tegenstanders beschouwt, maar, meneer de president, ik ben niet uw vijand, en de tientallen miljoenen MAGA-republikeinen zijn niet vervuld van haat jegens wie dan ook.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Biden bekritiseerde ook Trump-aanhangers tijdens de presidentsverkiezingen van 2020.

“En hier is naar mijn mening wat waar is”, zei Biden. “MAGA Republikeinen respecteren de grondwet niet. Ze geloven niet in de rechtsstaat. Ze erkennen de wil van het volk niet. Ze weigerden een vrije verkiezing te erkennen.”

Ohene-Opare voerde aan dat zijn opmerkingen niet “verenigbaar” waren, en benadrukte de noodzaak om leiders te hebben die alle Amerikanen vertegenwoordigen en niet bepaalde politieke subgroepen.

“De president koos een heel specifieke naam, MAGA, en hij koos die MAGA, heel goed wetende dat miljoenen mensen, miljoenen patriottische Amerikanen die term omarmen,” zei Ohene-Opare. “En dus door deze mensen als MAGA-republikeinen te bestempelen en vervolgens op te sommen hoe die mensen een bedreiging vormen voor onze democratie of een bedreiging voor onze republiek… dat gaf me een kleine pauze.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in