Travis Barker’s dochter Alabama reageert op TikTok-terugslag

0
18


De dochter van Travis Barker, Alabama Barker, heeft gereageerd op reacties op een van haar recente TikTok-video’s.

Alabama, die vorige maand 17 werd, baarde opzien tijdens het weekend na het plaatsen van een video die danste op een nummer genaamd “Perc & Sex” van YN Jay, dat momenteel trending is op het platform.

Samen met een groep van haar vrienden stond Alabama centraal terwijl ze mee danste op het nummer en de songteksten lip-synchroniseerde, die verwijzen naar de Klasse B-drug Percocets.

“Hoe ben je verdomme naar het verdomde feest gekomen en de Percs vergeten?” Alabama lipsynchronisatie. “Perc’ 10, ik heb net een Perc’ 10 / Perc’ 30 gepopt, ik heb net een Perc’ 30 / Perc’ 60 gepopt, ik heb net twee Perc’ 30s / Perky-dansen gemaakt, laat me mijn parmantige dans doen.”

Verschillende gebruikers legden uit dat ze zich om een ​​aantal redenen ongemakkelijk voelden bij Alabama’s TikTok – die bijna twee miljoen keer werd bekeken.

Toen ze nota namen van de “walgelijke” teksten van de tekst, vroegen mensen zich af waarom Alabama’s vader, Travis, en moeder, Shanna Moakler, niet strenger waren over de inhoud die ze plaatst, aangezien ze wettelijk minderjarig is.

“Dat nummer is walgelijk en dom. Ja, ga je gang en moedig jonge kinderen aan om pillen te slikken tijdens een fentanyl-epidemie!” een persoon schreef onder een opnieuw geposte clip van de TikTok gedeeld door Hollywood Unlocked.

“Kon mijn 17-jarige dochter niet zijn, maar ga ervandoor”, schreef iemand. “Het feit dat Hollywood en de mensen dit gedrag goed vinden, is verkeerd! Er is een leeftijd en een plaats voor alles, dit is het niet. Haar ouders moeten het beter doen’, voegde een derde gebruiker eraan toe.

En terwijl het gesprek zich ontvouwde, noemden verschillende mensen de TikTok ‘ongepast en ineenkrimpen’, voordat ze Alabama ervan beschuldigden ‘zwart te willen zijn’.

Mensen vroegen zich af waarom haar hele vriendengroep om en achter haar stond en beweerden dat Alabama ‘zwarte meisjes als rekwisieten gebruikte’.

‘Er is hier gewoon veel mis mee. Zus, gebruikt die zwarte meiden als rekwisieten. Over het algemeen ongepast en ineenkrimpen’, schreef een persoon.

“Hier gaat ze zwarte meisjes gebruiken als rekwisieten, proberen zwart te zijn”, zei een ander, terwijl een derde gebruiker echode: “Ze wil zo graag zwart zijn.”

“Waarom zitten de zwarte koninginnen zo achterin”, schreef een persoon. “Al die zwarte vrouwen op de achtergrond maken me ongemakkelijk”, zei een ander.

Het duurde niet lang of Alabama had duidelijk genoeg van de negatieve opmerkingen toen ze zelf het gesprek aanging om de beschuldigingen frontaal aan te pakken.

Alabama verduidelijkte dat zij en haar vrienden bij een video-opname waren en beschreef de terugslag als ‘mentaal uitputtend’.

“Velen zouden zeggen om stil te zijn en het te laten zijn, maar het is mentaal uitputtend”, reageerde ze onder de post van Hollywood Unlocked. “Zij en ik waren bij een video-opname, ook al hoef ik niet alle negatieve aannames over ons uit te leggen, het is absurd om te zien dat een groep vrienden die gewoon een leuke tijd hebben zoveel volwassen volwassenen een onderwerp geeft om over te praten.”

“Het is een trending nummer op TikTok,” vervolgde ze terwijl ze de ongepaste tekst behandelde. “Nogmaals iedereen doet het, maar omdat ik het zelf ben, zal het worden gepost, ik kan geen pauze nemen van dit soort accounts in het algemeen.”

Alabama ging verder met het dichtslaan van de uitlaat en schreef: “Jullie zijn zo laag voor het maken van een post over een minderjarige in het algemeen, alles wat ik kan zeggen is, doe het beter, ik laat je je leven leiden, dus het zou op prijs worden gesteld als ik kan leef de mijne.”

En veel gebruikers kwamen uiteindelijk in de verdediging van Alabama, wat suggereert dat de negativiteit helemaal niet nodig was.

Een persoon schreef: ‘Waar zwart doen? Ik zie een jong vliegenmeisje met een paar vliegende vrienden die schattig zijn. Iemand anders voegde eraan toe: “Het is gek dat het een misdaad is dat een blanke van zwarte cultuur houdt of raar dat een zwarte van rockmuziek houdt.”

Een derde gebruiker schreef: “Willen jullie allemaal dat ze zich als wettelijk blond kleedt, zodat ze er meer uitziet als een traditioneel blank meisje, zodat je niet het gevoel hebt dat er op je getrapt wordt? Shit heeft geen zin.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in