Top 5 katerbehandelingen populair op Tiktok

0
11


Velen van ons konden het nieuwe jaar ingaan met een of andere vorm van feest – en waarschijnlijk een fles bubbels, of twee gisteravond. Na een nacht vol plezier en vrolijkheid komt echter het bijna onvermijdelijke gevolg: de kater.

Terwijl sommige gelukkige zielen in staat zijn om zonder veel moeite terug te stuiteren, hebben de meesten van ons niet langer de luxe. We hebben zelfs vaak wat extra hulp nodig – zoals veel TikTok-gebruikers graag wilden delen.

Als reactie hierop hebben gebruikers van het socialemediaplatform hun beste tips en trucs gedeeld om met de gevolgen van de morning-after om te gaan. Hier zijn 5 populaire geneeswijzen:

De Indiase katerdrank

Het recept werd online gedeeld door TikTok-gebruiker @desigirleatstheworld, waarbij de inwoner van Californië beweert een magisch drankje te zijn als het gaat om het “genezen” van haar katers.

In de TikTok-video wordt het drankje gemaakt door een grote pot te vullen met bruisend water en vervolgens met kokoswater. Een limoen wordt vervolgens tien seconden in de magnetron bewaard om de schil zachter te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om in de drank te persen.

Ten slotte wordt zwart zout aan de drank toegevoegd, die vervolgens wordt gemengd en geconsumeerd. Het is vermeldenswaard dat het laatste ingrediënt niet officieel is bevestigd als zwart zout, maar de commentatoren van de video speculeerden dat het meer dan waarschijnlijk het laatste ingrediënt was.

Een balpen

Ja, je leest het goed. TikToker Wellness met Sakshi ging eerder viraal vanwege haar twee minuten durende kater-hack waarbij ze een acupunctuurtool gebruikt om haar zere hoofd te kalmeren – of, als je geen acupunctuurtool hebt liggen, de bovenkant van een balpen gebruikt.

Met 47,8K likes wilden mensen graag instaan ​​voor het succes van de tip,

Ijswater

Hoewel het misschien geen aantrekkelijke optie is, lijkt een van de technieken die TikTok prijst, je gezicht onder te dompelen in een kom met ijswater. Gebruiker @ashyizzle testte de tip zelf en verdiende 3,5 miljoen vind-ik-leuks – waarbij de meeste reacties hetzelfde succes deelden van degenen die haar kopieerden.

Een Berocca/pompoencocktail

Een iets ander soort cocktail dan degene die je gisteravond misschien hebt gedronken, gebruiker @ind.ibb zweert bij haar ongewone brouwsel. Ze somt haar ingrediënten op en legt uit dat je een glas water, een Berocca-tablet, twee aspirine/alkaseltzers, pompoen en een snufje zout nodig hebt – jammie.

Gebruik een Brita-filter

Hoewel het technisch gezien geen remedie is tegen een kater, kan deze tip je er mogelijk van weerhouden er überhaupt een te krijgen. Zoals @drchrispharmd uitlegt, zal het gebruik van een Brita-filter op bronvloeistof een deel van de soortgenoten / additieven verwijderen die zijn ontstaan ​​​​tijdens de verwerking van deze vloeistoffen. Deze moleculen zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor katers – het filter kan je drank ook nog beter laten smaken.

Er moet worden vermeld dat het gebruik van een filter het alcoholgehalte echter niet verlaagt, dus als u te veel drinkt, zult u zich nog steeds een beetje slechter voelen door slijtage.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in