Top 10 beste TikTok-filters

0
110


TikTok

Sam riz via Pixabay

Of je nu op zoek bent naar verfraaiingstips of gewoon wat plezier hebt, er zijn er zoveel TikTok filters die er tot uw beschikking staan, dat het moeilijk kan zijn om te sorteren op wat echt het beste van het beste is dat er is. Gelukkig hebben we de moeite genomen om het beste van het beste te selecteren dat de videogerichte app voor sociale media te bieden heeft.

Kleurbom

Color Bomb is een filter dat je kunt gebruiken om individuele kleuren binnen het spectrum van een bepaalde afbeelding levendiger te maken en het voegt bovendien een glittereffect toe. Sommigen hebben het zelfs gebruikt om de afzonderlijke kleuren in het oog duidelijker te zien. Gebruik het om je gezicht op te fleuren in een portret of om te pronken met je glamoureuze outfit voor een avondje uit.

Loop Me

Loop Me is iets dat je kunt vinden onder de effectencategorie in TikTok en het is sindsdien een virale hit geworden onder gebruikers – en niet zonder reden. Het effect neemt alle mensen mee naar binnen in een video en laat het lijken alsof ze een papieruitsnede zijn waarvan de individuele frames buiten de ondergrens van de videoranden vallen. Het is een beetje moeilijk uit te leggen, dus je zult het zelf moeten bekijken. Maar wees gewaarschuwd: het is berucht omdat het de ruimtelijk uitgedaagde (dwz dronken mensen) doet omvallen bij het zien ervan.

De “Nieuwe” pagina

Een geweldige manier om voorop te blijven lopen in het identificeren van de hete nieuwe virale effecten, is door de “Nieuwe” pagina op TikTok te bekijken. Dit is de plaats waar elk effect leeft voordat het formeel wordt aangenomen als onderdeel van het officiële aanbod van TikTok. Een dergelijk effect dat begon op de nieuwe pagina, geeft je een derde oog in de stijl van Tien Shinhan uit Dragon Ball Zbijvoorbeeld.

Langzame zoom

Het Slow Zoom-effect is een geweldige manier om wat redactionele flair toe te voegen aan je TikTok-video’s. Of het nu een reactie-opname is of langzaam inzoomen op iets dat u waarneemt, het Slow Zoom-effect biedt individuele gebruikers veel vrijheid bij het instellen van de camera, het inschakelen van het filter en het laten vliegen terwijl u uw opnames maakt. video, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over handmatig inzoomen. Dit is een effect dat het gemakkelijker maakt om met gemak de ster — en regisseur — van uw eigen video’s te zijn.

Groene scherm

Het Green Screen-effect heeft allerlei doeleinden, van het maken van korte komische sketches met verschillende personages en achtergronden tot het gebruik als achtergrond voor commentaar of lijstvideo’s.

Tonaal

Tonal is een interessant verfraaiingsfilter dat echt wat artiestflare aan je video’s kan toevoegen. Het is verre van een eenvoudig zwart-witfilter, maar geeft u controle over het verzadigingsniveau. Je kunt volledig zwart-wit gaan als je het filter op 11 zet, maar je kunt ook een middenweg vinden waar het beeld een semi-monochrome uitstraling heeft waarin sommige geselecteerde kleuren nog steeds opvallen.

Schuifpuzzel

Verveeld tijdens een busrit? Dan is het effect Schuifpuzzel perfect voor jou. Waarom zou je de alledaagsheid niet doden door een spel te spelen met dit TikTok-effect dat je gezicht verandert in een schuifpuzzel terwijl het ook een geweldig medium is voor het genereren van inhoud op je account.

Omgekeerd filter

Het omgekeerde filter is handig om een ​​spiegelbeeld van je gezicht te maken, voor het geval je nieuwsgierig bent naar wat andere mensen zien als ze naar je kijken. Het filter wisselt meestal tussen de twee perspectieven, dus wees voorzichtig wanneer u het gebruikt, vooral als u lichtgevoelig bent voor snel veranderende afbeeldingen.

peperig

Het Peppery-filter zorgt voor een unieke sfeer in uw afbeelding die lijkt op een retro VHS-band. Onder de juiste lichtomstandigheden, zoals het verzadigde groen en blauw van een met neon doordrenkte nachtclub, kan het filter veel doen om het specifieke soort esthetiek te creëren waarnaar u misschien op zoek bent.

Time Warp-scan

Het Time Warp Scan-effect is misschien wel het beroemdste filter ooit van TikTok, omdat het het startpunt werd voor een aantal virale trends, zoals het geven van een halo en vleugels van een engel – of duivelshoorns en een staart – door de timelapse te gebruiken -achtig effect volledig tot zijn recht komen. Er is veel plezier – en creativiteit – te beleven door je gezicht en omgeving te vervormen met behulp van de blauwe balk die over het scherm beweegt als je gids naar de shenanigans en door de beweging van je eigen lichaam als een penseel te gebruiken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in