Toont deze virale TikTok een ondankbaar kind of een onwetende ouder? – Zij weet het

0
55


Het “huilcadeau” is volgens mijn moeder kerstgoud. Het is het ene cadeau dat zo betekenisvol of onverwacht is dat het de ontvanger tranen van vreugde doet huilen – en het is een shot pure serotonine voor de schenker. Dit jaar hebben we mijn moeder het huilende cadeau gegeven in de vorm van kaartjes voor Taylor Swift’s 2023 Eras Tour, die zo moeilijk te krijgen zijn dat het voelt alsof je de loterij wint als je er een paar scoort. Als een enorme Swiftie was ze opgewonden en het was zo leuk om haar reactie te zien. Een moeder op TikTok verwachtte duidelijk hetzelfde toen ze haar dochter Swift kaartjes gaf voor Kerstmis, maar het meisje reageerde totaal onverwacht.

In een nu virale TikTok op @allybeach919 deelde een moeder een video van de reactie van haar dochter die haar “sprakeloos” maakte.

“Wat is dit?” vraagt ​​het meisje. Het is kerstochtend en er zijn onverpakte cadeaus op de achtergrond. De dochter is gekleed in een roze doodskopkleed en haalt een stuk papier uit een doos.

“Oh. Taylor Swift,’ zegt ze terwijl ze de krant openslaat. Ze kijkt alleen maar wezenloos naar een afdruk van haar concertkaartjes. ‘Ho, ik ben geen grote fan,’ voegt ze eraan toe, terwijl ze opkijkt naar haar moeder. Haar WTF-uitdrukking schreeuwt: “Waarom zou je dit voor mij kopen?”

“Wat?” de moeder reageert als de video eindigt. De anti-klimatologische reactievideo is bij de laatste telling 20,5 miljoen keer bekeken en mensen worden wild in het commentaargedeelte.

Allereerst, hoe kon je niet weten dat je dochter Taylor Swift niet mag? Elke Swiftie-fan die ik ken, maakt het tot een groot deel van hun persoonlijkheid, dus het is onmogelijk om niet te weten hoeveel ze van de “Anti-Hero”-zanger houden. “Ze dachten er niet aan om te controleren of ze Taylor Swift leuk vindt..?” een persoon merkte op.

Taylor Snel

Gerelateerd verhaal

Taylor Swift’s Iconic & Go-To Red Lipstick is superzeldzaam te koop voor minder dan $ 20


“Dit is duidelijk voor de ouders 💀 waarom praat niemand meer met hun kinderen over hun interesses 💀”, schreef iemand anders.

“Leer je kinderen leren kennen fr 😭😭”, schreef iemand anders. Serieus, het is niet zo moeilijk om een ​​gesprek met je kinderen te hebben – wat is je favoriete band? Of als dat te moeilijk is, kijk dan eens naar hun Spotify Wrapped. Taylor Swift is er niet bij? Oke dan!

“Jongens, ze is niet ondankbaar, ze zegt gewoon dat ze Taylor Swift niet leuk vindt😭,” zei iemand anders.

“Ze hebben haar iets gegeven dat ZIJ wilden 💀”, merkte iemand anders op, en dat is zo waar. Als je naar Taylor Swift wilt gaan, geef het dan gewoon toe! Geef het niet aan je dochter als cadeau als ze duidelijk niet eens een fan is.

‘Het is oké dat ze ze kan doorverkopen en een huis kan kopen’, grapte iemand anders.

De moeder verscheen in de commentaren om een ​​paar verduidelijkingen toe te voegen, waaronder het feit dat haar man de kaartjes had gekocht – nadat hij de dochter had gevraagd of ze Swift leuk vond.

‘Hij is degene die de kaartjes heeft gekocht’, zei ze over de man op de achtergrond die lacht om de reactie van het meisje. ‘Zijn dochter houdt van Taylor. hij vroeg haar of ze van Taylor hield, ze zei ja, haar oude muziek. Dus hij probeerde 💗.” Het lijkt er dus op dat hij concertkaartjes voor zijn dochter kocht en zijn stiefdochter er ook bij wilde hebben, wat eigenlijk heel logisch is. En het is super super lief! Dus misschien zijn deze ouders niet zo onwetend als het aanvankelijk leek.

De moeder reageerde ook op een opmerking die zei: “Plot twist de moeder wist het en wilde ze voor zichzelf.”

“En het werkte niet! Ze wil ze niet aan mij geven! 😑” schreef het OP terug. Het klinkt dus alsof de dochter bereid is om het concert eens te proberen, wat geweldig is!

De moeder deelde nog een TikTok van haar dansende dochter en stiefdochter, met een grapje dat zinspeelde op de bekendheid van Swift. “Swifte versus niet-swiftie wie deed het beter😉 @TaylorSwift.”

Het lijkt alsof ze plezier hebben met de hele situatie. Misschien was het meisje gewoon in shock omdat haar moeder aan het filmen was of omdat ze weet hoe duur kaartjes voor de Eras-tour kunnen zijn? Misschien is ze gewoon geen grote fan meer, maar gaat ze toch voor de ervaring? Hoe dan ook, het lijkt erop dat dit meisje niet ondankbaar is – ondanks de eerste wenkbrauwverhogende video – en het verhaal heeft een happy end voor iedereen… behalve misschien voor degenen die hopen dat de dochter zou verkopen hen haar kaartjes. De familie lijkt gelukkig en dat is het enige dat telt!

Bekijk voordat je vertrekt enkele van de meest kolenwaardige vakantieverhalen van Reddit.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in