Toen Joe Rogan concludeerde dat het platform uitsluitend was gebouwd om gegevens te stelen

0
86


UFC-kleurcommentator Joe Rogan is een man van mening en hij is nooit bang om ze uit te leggen. Een voorbeeld hiervan werd gezien toen de voormalige Angst factor host beschuldigde social media gigant ‘TikTok’ van het stelen van gegevens.

Het incident vond plaats toen Rogan in gesprek was met Theo Vonn tijdens een aflevering van De Joe Rogan-ervaring. De kleurencommentator erkende eerst hoe verslavend TikTok was door een voorbeeld te geven waarbij zijn kinderen betrokken waren. Hij zei:

“Ik denk dat ze (TikTok) zagen dat mensen verslaafd zijn aan sociale media en ze kwamen met de meest verslavende versie van sociale media, TikTok. Het is veruit de meest verslavende. Het is het beste om mensen naar binnen te zuigen. Mijn kinderen zijn f **koningshaak, gevoerd, gezonken op die sh*t.”

De UFC-kleurcommentator legde verder uit dat TikTok bedoeld was om gegevens te stelen. Rogan vervolgde zijn gesprek en voegde eraan toe:

“Het begint dingen onmiddellijk te spelen. Op het moment dat je het aanzet, is het alsof je iets nieuws voor je speelt. Je bent er gewoon in gezogen en al die tijd controleert het je toetsaanslagen, je audio-instellingen. Maar door audio-instellingen betekent dit dat het toegang heeft naar je microfoon. Dat betekent dat het nu naar je luistert. Het eindigt ermee dat China al je gegevens heeft.”

Bekijk hieronder wat Joe Rogan over TikTok zei:

youtube-cover

Net als zijn gewaagde uitspraken over TikTok, heeft Rogan zijn mening openlijk gedeeld over verschillende onderwerpen. Hoewel sommige van zijn meningen de kleurencommentator in een soep hebben gedaan, genieten de meeste van Rogan’s gedachten en opvattingen door zijn volgelingen.


Haat op sociale media heeft geen invloed meer op Joe Rogan

In de moderne tijd is Joe Rogan een van de meest populaire mannen op sociale media. Als gevolg hiervan is de kleurcommentator online vaak het slachtoffer van haat. Terwijl haat op sociale media Rogan trof, stoort hetzelfde hem niet meer.

Tijdens een aflevering van zijn podcast was Rogan in gesprek met de beroemde auteur Ryan Holiday. Terwijl hij de haat op sociale media besprak, zei de UFC-commentator:

“Persoonlijk heb ik zo’n 15 miljoen Instagram-volgers en negen miljoen Twitter-volgers – het zijn veel mensen. En als ik al hun meningen in me opneem, is het onhandelbaar. Maar ik ben zo gewend aan mensen die sh*t praten over mij dat ik kan lezen dat iemand heel gemeen tegen mij is en ik ga gewoon ‘Ha’. Zoals, het snapt me niet meer, maar het kreeg me vroeger.’

Na te hebben uitgelegd hoe hij online met haat omgaat, prees Rogan ook sociale media. De kleurcommentator zei dat sociale media kunnen worden gebruikt als een hulpmiddel om veerkracht op te bouwen.

“Ik denk dat er een zekere veerkracht is die je kunt opbouwen met sociale media. Het is net als slangengif. Neem er een klein beetje van en je ontwikkelt een tolerantie, maar als je er te veel van krijgt, ga je er verdomme aan dood.”

Bekijk hieronder wat Joe Rogan zei:

Ongeacht wat mensen van hem denken, Joe Rogan is naar voren gekomen als een van de meest invloedrijke mannen op internet. Met een enorm publiek dat regelmatig naar hem luistert, is hij uitgegroeid tot misschien wel de grootste naam in de podcasting-ruimte.


Bewerkt door Akshay Saraswat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in