TikTok’s virale Ramen-hack zou het volgende hotdogrietje kunnen zijn

0
177


Nadat ze in de video een hap van haar noedels heeft genomen, draait TikToker Bri haar rietjes om en nipt ze handsfree van de soepachtige restjes (via TikTok). Hoewel sommige gebruikers vonden dat de hack levensveranderend was – met één die zei “dit heeft mijn wereldbeeld veranderd” – begrepen veel mensen niet hoe het drinken van soep uit rietjes baanbrekend was. Een gebruiker beweerde: “het gebruik van een rietje voor hete vloeistoffen is eng.” De maker kreeg zoveel kritiek dat ze een reactievideo plaatste op een commentator die de video niet nuttig vond.

Dit heen en weer over ramen doet nogal denken aan het verrassende voedsel dat een man betrapt werd als rietje tijdens een recent Yankees-spel. De video toont een man die een hotdog uitholt en deze als een nieuw gevormd rietje in zijn beker bier plaatst (via Instagram). Terwijl de video voor opschudding zorgde op het internet, met een persoon die zei: “Ik wou dat er een manier was om terug te gaan in de tijd en dit niet te bekijken”, heeft The Takeout misschien gelijk om het hotdogstro te verdedigen en het vermogen van de persoon om te genieten van hun gekozen eten en drinken zoals ze dat willen.

Als de stijgende kosten van stadionvoedsel geen reden genoeg zijn om de hotdogstro een pass te geven, moeten we niet vergeten dat niet iedereens gedeelde video’s op digitale platforms voor 100% hoeven te worden geaccepteerd. Ramen drinken uit stalen rietjes of bier slurpen uit een hotdog is misschien niets voor jou, maar negatief commentaar zal het onophoudelijke delen van video’s niet stoppen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in