TikTok’s virale maïshack bespaart je tijd in de keuken

0
45


Deze virale maïshack op TikTok omvat een bundt-cakevorm, maar in plaats van de maïs op de middencirkel te duwen en een mes te gebruiken om de korrels af te snijden, zoals deze bundt pan-maïsmethode, duw je de maïskolf krachtig door het gat in de pan. In de video staat de pan ondersteboven en halverwege de gootsteen, zodat de kale kolven in de gootsteen vallen terwijl de korrels netjes worden opgevangen in de bundt pan. In 45 seconden is de man in de video in staat om negen maïskolven volledig te ontpitten.

De vrouw die de video vertelt, legt uit dat haar zoon, de de-kerneler, deze truc eerder op TikTok zag, die waarschijnlijk afkomstig was van deze virale TikTok die het afgelopen maïsseizoen circuleerde. Het toont dezelfde omgekeerde bundt-cakevormmethode, behalve dat de pan op een emmer staat om de kolven te verzamelen nadat ze erdoor zijn geduwd.

Hoewel dit misschien de snelste en gemakkelijkste manier is om maïs te ontpitten, is het misschien niet de schoonste. Terwijl korrels niet overal in je keuken vliegen, zoals ze misschien met andere methoden doen, toont de TikTok het shirt van de man verzadigd met vloeistof. “Het enige probleem is dat je onder de maïssap zit als je klaar bent”, vertelt zijn moeder. Maar als je iets van de Corn Kid hebt geleerd, weet je dat maïs het sap heeft. Pak de volgende keer dat je maïs maakt een schort en probeer deze snelle, gemakkelijke methode. Met de tijd die je bespaart, kun je dat schort in de was gooien en door TikTok scrollen om je volgende virale hack te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in