TikTok’s video-editor CapCut, nu beschikbaar op Windows Platform en je kunt het downloaden in India

0
79


TikToks video-editor CapCut nu beschikbaar op Windows Platform en je kunt het downloaden in India
TikTok, een van de meest populaire sociale-mediaplatforms ter wereld, is verboden in India. Hoewel dit verbod niet echt van invloed is op de gemeenschap van makers, aangezien Instagram, eigendom van Meta, is ingestapt met Instagram Reels, maar de video-editor op Instagram is ver achter wat TikTok biedt. TikTok biedt ook alle functies van de ingebouwde video-editor afzonderlijk aan via een app genaamd CapCut. Deze populaire app is ook verboden in India.
CapCut op Windows 11
CapCut op Windows 11
CapCut en TikTok hebben dezelfde wortels, omdat ze eigendom zijn van hetzelfde moederbedrijf – ByteDance. Vanwege de band met ByteDance is CapCut mobiele video-editor verboden in India. CapCut-video-editor biedt de nieuwste trending-overgangen, effecten en stickers die ook in TikTok voorkomen, en de app is enorm populair bij de TikTok-gemeenschap. In tegenstelling tot andere videobewerkings-apps die beschikbaar zijn in de Google- en Apple-winkels, dwingt CapCut geen copyright-logo af op de gerenderde video, wat bijdraagt ​​aan de populariteit als video-editor met volledige functies.
Nu is CapCut beschikbaar voor desktops en laptops met Windows. Het installatiebestand van 333 MB kan ook worden gedownload van www.capcut.com in India. Er is echter een klein nadeel: de app kan geen trending audio en sjablonen van TikTok-servers in India halen, aangezien TikTok in India verboden is. CapCut zelf kan echter voorlopig in het land worden gedownload. Als je een maker bent of als je ooit hebt geprobeerd korte video’s te bewerken of zelfs een videocompilatie van je foto’s voor Instagram te maken, weet je dat de CapCut-video-editor ook is verbannen uit de app-winkels van Google en Apple in India.

Gerelateerd nieuws

TikTok hackte meer dan 2 miljard records van gebruikersdatabase gestolen Beveiligingsonderzoekers

TikTok gehackt, meer dan 2 miljard records van gebruikersdatabase gestolen: beveiligingsonderzoekers

Nieuwe trend op sociale media Wat is het bruine geluid waar mensen naar luisteren om in slaap te komen?

Nieuwe trend op sociale media: wat is het ‘bruine geluid’ waar mensen naar luisteren om in slaap te vallen?

CapCut - Log in om het watermerk te verwijderen
CapCut – Log in om het watermerk te verwijderen

De Windows-app lijkt een volwaardige video-editor te zijn, maar is bedoeld voor snelle bewerkingen en komt lang niet in de buurt van FCPX of Premier Pro. We vonden dat de video-export maximaal was bij 4K/60P met aangepaste bitrate-opties. De app biedt ook kleurcorrecties via *.cube of *.3dl LUT’s.

Dingen die niet werken zonder een VPN, de meeste dingen die van de TikTok-server moeten worden gehaald, werken niet. Dingen zoals stickers, effecten, overgangen en filters. Het is echter veel gemakkelijker om een ​​VPN op een desktop te gebruiken dan op een mobiel apparaat, dus dit zou geen probleem moeten zijn. We hebben geprobeerd de app te gebruiken via WindScibe VPN en alle functies waren toegankelijk.

CapCut - Alle functies zijn toegankelijk via een VPN
CapCut – Alle functies zijn toegankelijk via een VPN

Nu CapCut beschikbaar is op Windows-gebaseerde desktop-pc’s en laptops, hebben makers van inhoud toegang tot alle trending-overgangen en audio- en videosjablonen die over de hele wereld viraal gaan op een groot schermapparaat met een muis en toetsenbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in